Βραδιά διακρίσεων για τη BIANEΞ

Για άλλη μια φορά η ΒΙΑΝΕΞ αποδεικνύει την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά φαρμάκου, αποσπώντας 3 Χρυσά βραβεία στο πλαίσιο των «Healthcare Business Awards 2016» της Boussias Communications και του Health Daily. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/9/2016 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace &Thalasso.

Η ΒΙΑΝΕΞ
ήταν η μοναδική εταιρεία που έλαβε 3 Gold βραβεία στην ενότητα «Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις» στις παρακάτω κατηγορίες:

Εξαιρετική επιχειρηματική επίδοση
Εξωστρέφεια
Συμβολή στην απασχόληση

Η κα Γ. Βέρδη, Διευθύντρια Ποιότητας, εκπροσωπώντας τη Διοίκηση της εταιρείας παρέλαβε τα βραβεία για την «Εξαιρετική επιχειρηματική επίδοση» και τη «Συμβολή στην απασχόληση». Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Εκ μέρους της Διοίκησης της Εταιρείας μας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, σας ευχαριστούμε όλους και ειδικά την επιτροπή για τη σημερινή τιμητική διάκριση (…)
Η επίτευξη αυτή οφείλεται στη Διοίκηση της Εταιρείας μας, η οποία στην περίοδο κρίσης, συνέχισε να επενδύει στην ποιότητα, σε επένδυση εγκαταστάσεων και καινοτόμων τεχνολογιών και πάνω απ’ όλα διατήρησε το ανθρώπινο δυναμικό της.
Επίσης, εκ μέρους των εργαζομένων της εταιρείας μας αισθανόμαστε όλοι περήφανοι και προστατευμένοι στην εταιρεία που εργαζόμαστε διότι η ΒΙΑΝΕΞ:
• είναι παράδειγμα διαχείρισης και ενασχόλησης προσωπικού
• η συνεχής εκπαίδευση, η ανάπτυξη, η αναγνώριση, η προστασία της υγείας και ασφάλειας του προσωπικού πηγάζει μέσα από την καρδιά της Διοίκησης και όλων των Διευθυντών».

Το χρυσό βραβείο για την «Εξωστρέφεια» παρέλαβε η κα Λ. Ξενιτού, Διευθύντρια Εξαγωγών της ΒΙΑΝΕΞ, η οποία επισήμανε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την ευελιξία που μας παρέχει και το προσωπικό στην παραγωγή για την ποιότητα των προϊόντων μας, γιατί χωρίς ευελιξία και ποιότητα εξαγωγές δεν γίνονται».

Εκ μέρους της ΒΙΑΝΕΞ, στην τελετή παρευρέθηκαν οι κυρίες Μαρία Φολερού, Λεμονιά Ξενιτού, Γεωργία Βέρδη, Σοφία Σπίθα και οι κύριοι Αντώνης Χατζηπέτρος, Ιωάννης Γιαννακόπουλος.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα