Το ειρωνικό σχόλιο Πολάκη για τη δημοσιογράφο του Alpha που εκνεύρισε τον Τσίπρα και η απάντηση της ΝΔ

Ένα σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη για τη δημοσιογράφο του Alpha που εκνεύρισε τον Τσίπρα στη ΔΕΘ, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ.


Ο αναπληρωτής υπουργός ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook φωτογραφίες φωτογραφίες της δημοσιογράφου του ALPHA Ευαγγελίας Τσικρίκα τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και άλλα στελέχη της ΝΔ, με το εξής σχόλιο: «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την "απολύει" η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες "οικογενειακές"φωτογραφίες"».

Το σχόλιο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με την ΝΔ για μιλά για «ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων από τον κ. Πολάκη».

Ειδικότερα, η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το “μαύρο” στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της Κυβέρνησης στον αυταρχισμό. Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους “τρία μέτρα κάτω από τη γη”. Είναι ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα