Το Tetris θα γίνει κινηματογραφική τριλογία και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί

Έχουμε δει πολλά τρελά να συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και θέλαμε να πιστεύουμε ότι δύσκολα μας εκπλήσσει πλέον κάτι. Ήρθε όμως μια είδηση που μας έκανε να πούμε: «Με τίποτα!».

Photo Credit: Getty Images

Γιατί, το Tetris -ναι, το γνωστό παιχνίδι- πρόκειται να γίνει ταινία. Και όχι μόνο μία ταινία, αλλά τριλογία. Καλώς ήρθατε σε ένα τρελό, καινούριο κόσμο.

Γιατί ένα παιχνίδι στο οποίο τουβλάκια πέφτουν στην ουσία από το πουθενά θα γίνει ταινία και τι θα δείχνει αυτή η ταινία; Πραγματικά, δεν έχουμε καμία ιδέα.

via

GIPHY



Ο κινηματογραφικός παραγωγός της επικείμενης τριλογίας-μυστήριο Larry Kasanoff επιχειρεί να δώσει μια απάντηση: «Η ιστορία που έχουμε σκεφτεί είναι τόσο μεγάλη. Δεν έχει να κάνει με ότι χωρίζουμε την τελευταία από τις οκτώ ταινίες μας σε δύο με το ζόρι. Η ιστορία είναι απλώς πολύ μεγάλη».

via GIPHY



Ναι, και πάλι δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Είναι το Tetris κάτι σαν το «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», τον «Νονό» ή το «Star Wars»; Όσο και αν είναι εθιστικό ως παιχνίδι, η απάντηση είναι «όχι». Ίσως θα μοιάζει περισσότερο με την «Lego Movie» και δεν ξέρουμε εάν αυτό είναι καλό ή κακό.

Ωστόσο, μάλλον και αυτή η πρόβλεψη είναι λανθασμένη, σύμφωνα με όσα λέει ο Kasanoff: «Δεν θα έχουμε τουβλάκια με πόδια που θα τρέχουν κατά τη διάρκεια της ταινίας, αλλά είναι υπέροχο που αυτό νομίζουν οι άνθρωποι. Βάζει τον πήχη αρκετά χαμηλά!».

Τι στο καλό θα μπορούσαν λοιπόν να κάνουν τα τουβλάκια; Ή μήπως πρωταγωνιστές δεν θα είναι εκείνα, αλλά θα υπάρχει μια ολόκληρη υπόθεση γύρω από αυτά και το παιχνίδι; Μόνο ο χρόνος θα μας πει.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα