Το Four Seasons κλείνει και δημοπρατεί 500 αντικείμενα. Αυτά είναι τα 7 πράγματα που θα αγοράζαμε εμείς

To The Four Seasons, ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια της Νέας Υόρκης θα σερβίρει το τελευταίο του γεύμα στις 16 Ιουλίου, ύστερα από 57 χρόνια. Τουλάχιστον, το τελευταίο γεύμα στο κτίριο Seagram Building, όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Το εστιατόριο αναμένεται να ανοίξει σε νέο σημείο και λόγω της ανανέωσης που αναμένεται να γίνει όλα τα έπιπλα, τα σερβίτσια και τα διακοσμητικά από το εστιατόριο θα δημοπρατηθούν από τις
20 μέχρι τις 26 Ιουλίου από τον οίκο Wright Auctions. Πρόκειται για 500 συνολικά αντικείμενα, όπως τραπέζια, καναπέδες, καρέκλες, πορσελάνινα σερβίτσια, ακόμα και τασάκια που μέχρι πρόσφατα κοσμούσαν το Four Seasons.

Μπορεί να μην μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα από όλα αυτά, μιας και οι τιμές τους είναι απαγορευτικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ένα ωραιότατο «οφθαλμόλουτρο» με τα όμορφα έπιπλα και αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν.

Για αυτό τον λόγο, επιλέξαμε και τα 7 αντικείμενα που θα αγοράζαμε εμείς (σε περίπτωση που κερδίζαμε το λαχείο ή κάτι τέτοιο) και σας τα παρουσιάζουμε!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα