Το «Despicable Me» επιστρέφει με έναν κακό που έχει εμμονή με τα 80s (και φοράει βάτες)

Φοράει ένα μοβ κοστούμι με βάτες, έχει μία φανταστική φράντζα -αλλά και φαλάκρα-, ενώ λατρεύει κάθε τι που προέρχεται από τη δεκαετία του '80. Ο λόγος για τον Balthazar Bratt, τον νέο κακό που πρέπει να αντιμετωπίσουν ο Gru, η Lucy και τα αγαπημένα μας Minions στο «Despicable Me 3».

Στο πρώτο trailer του τρίτου μέρους της γνωστής ταινίας κινουμένων σχεδίων, βλέπουμε τον πιο groovy κακό όλων των εποχών να κάνει moonwalk επάνω στη θάλασσα, υπό τους ήχους του κομματιού «Bad» του Michael Jackson. Αν
και αρχικά στα κεντρικά γραφεία του «Anti-Villain League» νομίζουν ότι πρόκειται για ένα τέρας, κάνουν απλώς ζουμ και η αλήθεια αποκαλύπτεται: «Δεν είναι τέρας – είναι ένας άνδρας που φοράει βάτες!». Και αυτό μάλλον είναι πιο συναρπαστικό...

Όσο για το λόγο που ο λάτρης των 80s έγινε κακός, αρκεί απλώς να σας πούμε ότι πρόκειται για ένα πρώην παιδί θαύμα εκείνης της δεκαετίας, του οποίου η εκπομπή ακυρώθηκε μόλις έφθασε στην εφηβεία. Και τώρα φυσικά στόχος του είναι να κατακτήσει τον κόσμο -τόσο απλό.

Αλλά τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για κάτι τόσο διασκεδαστικό, όπως οι ταινίες «Despicable Me». Δείτε το trailer και απλώς απολαύστε τα disco vibes, μέχρι να την δείτε στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου του 2017.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα