Την Πέμπτη 16 Ιουνίου και όχι την Παρασκευή η στάση εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρoμο και τραμ

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου και όχι την Παρασκευή όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί, θα πραγματοποιηθεί τελικά η στάση εργασίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς. Έτσι, μετρό, τραμ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος δεν θα κινηθούν αύριο
από τις 12 το μεσημέρι έως τις πέντε το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η πρωτεύουσα από τις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το τέλος της βάρδιας καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους κατά του ενδεχόμενου ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών μετά την ένταξή τους στο υπερταμείο. Επίσης με τρίωρες στάσεις εργασίας σε κάθε βάρδια συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

Ειδικότερα:
- Δεν θα κινούνται τρένα και προαστιακός από τη 1.00 το μεσημέρι έως 4.00 το απόγευμα, από τις 9.00 το βράδυ έως 12.00 τα μεσάνυχτα και από τις 5.00 έως 8.00 το πρωί σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη.
Κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας και της απεργίας των σιδηροδρομικών, δεν θα κυκλοφορούν οι συρμοί του μετρό από τον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» έως το αεροδρόμιο.

Επίσης από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ξεκινούν πενθήμερη απεργία η οποία θα λήξει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
σταση εργασιασ μετρο, μετρο σταση εργασιας
Τυχαία Θέματα