Την κορόιδευαν για το χρώμα του δέρματός της, αλλά εκείνη κατάφερε να αγαπήσει τον εαυτό της

Η Khoudia Diop είναι ένα 19χρονο κορίτσι από την Σενεγάλη, η οποία όλη της την ζωή ήταν θύμα κοροϊδίας λόγω του χρώματος του δέρματός της.

«Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν, όταν ήμουν πιο μικρή λόγω του τόνου του δέρματός μου. Αλλά αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό στην Σενεγάλη. Δεν είναι ωραίο να νιώθεις έτσι και έπρεπε κάθε μέρα να μάθω να αγαπάω τον εαυτό μου και να κρατάω μακριά τον αρνητισμό, κάτι που βοήθησε πολύ», είπε η ίδια στην The Huffington Post.

@thecgirlinc @kailaboulware

#blackgirlmagic #melanin #darkskin #melaninonfleek #beauty #melaninpoppin #black #glow #smile #blackgirlsrock #darkskinbeauty #hair #flawless #darkskinned

A photo posted by Khoudia diop (@melaniin.goddess) on Sep 17, 2016 at 12:12pm PDT



Η ιστορία της Diop σχετικά με το bullying Που έχει δεχτεί και η πορεία της προς την επιτυχία άγγιξε χιλιάδες ανθρώπους. Πλέον, εργάζεται ως μοντέλο και συνεργάζεται με το The Colored Girl, Inc, μία ομάδα η οποία θέλει να διαδώσει το μήνυμα της αγάπης προς όλες τις γυναίκες, από όπου κι αν προέρχονται.

She personifies nature, You can feel Gaia in her stare, You can see earth in her skin. #blackgirlmagic @thecgirlinc #darkskin #beauty #melanin #darkskinwomen

A photo posted by Khoudia diop (@melaniin.goddess) on Aug 26, 2016 at 9:49am PDT



@islandboiphotography thank you Makeup artist: @moshoodat Hair by: @2envyhair #melanin #melaninpoppin #beauty #hair #makeup #darkskin #blackgirlmagic #blackgirlsrock

A photo posted by Khoudia diop (@melaniin.goddess) on Sep 23, 2016 at 3:20pm PDT



Η Diop αδιαφορεί για όλους όσους θέλουν να της επιτεθούν και να την πληγώσουν με τα σκληρά τους λόγια.

«Έχω μάθει να αδιαφορώ για τους αρνητικούς ανθρώπους και να είμαι παράδειγμα αυτοπεποίθησης και αγάπης για τον εαυτό μου. Αφήνω την ζωή μου και την επιτυχία μου, να μιλήσουν από μόνα τους», αναφέρει η ίδια.

I was 17yo time goes so fast ☺ #blackgirlmagic

A photo posted by Khoudia diop (@melaniin.goddess) on Jul 1, 2016 at 8:23pm PDT



Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα