Τι εννοείτε πως δεν έχετε δει ακόμα το νέο trailer του «Black Panther»;

Μέσα στον Ιούνιο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πρώτο, απίθανο teaser του «Black Panther», της νέας ταινίας της Marvel με πρωταγωνιστή τον βασιλιά T'Challa (Chadwick Boseman) του (φανταστικού) αφρικανικού έθνους της Wakanda, τον οποίο και γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από το «Captain America: Civil War».

Τότε, είχαμε ενθουσιαστεί πέρα από κάθε προσδοκία.

Τώρα, με το πρώτο επίσημο trailer μεγάλου μήκους του «Black Panther», ψάχνουμε τα σαγόνια μας στα πατώματα.

Στο
νέο βίντεο για την ταινία του Ryan Coogler που κυκλοφόρησε χτες, 16/10, παίρνουμε μια πιο πλήρη εικόνα για την Wakanda και τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται εκεί, ενώ γνωρίζουμε έναν ακόμη χαρακτήρα: την μητέρα του βασιλιά T'Challa και Queen Mother της Wakanda, την οποία υποδύεται η σταθερά αγέραστη και επιβλητική Angela Bassett.

Επίσης, βλέπουμε την τεχνολογική ανωτερότητα της Wakanda σε όλο της το μεγαλείο (υποτίθεται πως είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικό έθνος στον πλανήτη, το οποίο έχει επιλέξει να κρύβεται από τον υπόλοιπο κόσμο) και μαθαίνουμε περισσότερα για το αντίπαλο δέος του T'Challa, τον Eric Killmonger (Michael B. Jordan), ο οποίος επιστρέφει από την εξορία για να διεκδικήσει το θρόνο.

Το soundtrack από Vince Staples και Gil Scott-Heron κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο εθιστικό, αλλά καλύτερα να δείτε και μόνοι σας τι εννοούμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα