Τι απαίτησε η Helen Mirren για να δεχτεί να παίξει στο «Fast and Furious 8»;

Κάποιοι ηθοποιοί μπορεί να νομίζουν ότι είναι πολύ διάσημοι για να παίξουν σε μία ταινία, όπως το «Fast and Furious», αλλά η Helen Mirren δεν είναι μία από αυτούς!

Η ηθοποιός που έχει κερδίσει Όσκαρ, αποκάλυψε στο Elle, ότι θα πρωταγωνιστεί στην όγδοη ταινία του «Fast and Furious» και ο λόγος που είπε το «ναι» είναι επειδή ικανοποίησαν μία απαίτησή της, να
οδηγεί!

«Είπα ότι θα “είμαι μέσα” μόνο αν με αφήσουν να οδηγήσω, αλλά θα το δούμε αυτό», ανέφερε η Mirren στο Elle.

Η λατρεμένη ηθοποιός, αγαπά την οδήγηση και είχε εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία να παίξει στο «Fast and Furious».

«Η μεγάλη μου φιλοδοξία είναι να παίξω σε μία ταινία “Fast and Furious”, είχε πει στο Yahoo Movies, το 2015.

«Θέλω πάρα πολύ να είμαι η τρελή οδηγός σε μία ταινία “Fast and Furious”. Είμαι γνωστή για το γεγονός ότι θέλω να οδηγώ πάντα μόνη μου. Ήμουν στο Top Gear και έκανα τον γύρο μου σε πολύ καλό χρόνο. Το λέω συνέχεια και δεν με ρωτάνε ποτέ. Θα είμαι στο Fast and Furious 8. Πρέπει να πω ότι ο Vin Diesel είναι πανέξυπνος. Αγαπώ τον Vin Diesel. Είναι εξαιρετικός τύπος, έξυπνος, τον αγαπώ. Εν μέρει, λόγω εκείνο θέλω να είμαι στην ταινία, αλλά και λόγω της οδήγησης», ανέφερε η ίδια.

Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 14 Απριλίου 2017.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα