Θυμάστε το Top Gear; O Κλάρκσον και η παρέα του επιστρέφουν με το Grand Tour και το κάνουν να μοιάζει με παιδική εκπομπή

Τους θυμάστε; Φυσικά και τους θυμάστε.Είχαν μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές του BBC. Το «Top Gear» με εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Ναι αυτή με τα αυτοκίνητα που διεκόπη έπειτα από την απόλυση του θεοπάλαβου Τζέρεμι Κλάρκσον. Τώρα ο Κλάρκσον και η παρέα του επέστρεψε και πήρε εκδίκηση με τη νέα εκπομπή το «The Grand Tour» που προβάλλεται από το Amazon το πήγαν σε άλλο επίπεδο.

Ο Κλάρκσον
και μαζί του μέσα σε κόκκινες και άσπρες Mustang οι Τζέιμς Μέι και ο Ρίτσαρντ Χάμοντ, τα φιλαράκια του, γυρίζουν όλο τον κόσμο και κάνουν τους «τέσσερις τροχούς» μια πραγματική περιπέτεια. Τα λάστιχα καπνίζουν, ο ήχος από το μαρσάρισμα ξεσηκώνει. Έχουν δώσει το στίγμα τους. Οδηγούν μια σειρά από αυτοκίνητα που θυμίζουν Mad Max. Παλιά τροποποιημένα Ford με φουτουριστικές πινελιές, φορτηγάκια πειραγμένα πέρα από κάθε φαντασία. Μαχητικά αεροσκάφη πετούν από πάνω τους. Η αρχή είναι πολλά υποσχόμενη.

Επίσης στην αρχή της εκπομπής, που προβλήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, είδαμε να κοντράρονται McLaren, Porsche,Ferrari οι οδηγοί τους ήταν από τη φόρμουλα 1 του Βελγίου, ο Jerome D’Ambrosio, και ένας Αμερικανός, ο Mike Skinner. Ήταν σαν να έβλεπες τον Sting να έχει πάρει στεροειδή είπε κάποιος.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τους πρωταγωνιστές ακόμη και να πυροβολούν με πολεμικά όπλα ενώ οδηγούν εναντίον άλλων αλεξίσφαιρων αυτοκινήτων που είναι εν κινήσει.

Το κακό παιδί του BBC ο Κλάρκσον πήγε ενάντια στο κατεστημένο και όπως φαίνεται και τα κατάφερε.

Δείτε όλο το πρώτο επεισόδιο

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα