Τα χειρότερα φύλαγε για το 2018 το μέντιουμ που πρόβλεψε Brexit και εκλογή Τραμπ

Ο άνδρας που προέβλεψε την απρόσμενη εκλογή του Τρέμπ αλλά και την επικράτηση του Brexit, στο δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου, έδωσε ένα νέο γύρο προφητειών για το 2018.

Ο Γκρέγκ Πάρκερ προφήτευσε ότι θα υπάρξει νέα τρομοκρατική επίθεση σε βρετανικό αυτοκινητόδρομο, επανάσταση στη Βόρεια Κορέα που θα
ανατρέπει το καθεστώς του Kim Jong-Un και επίθεση χημικών όπλων με αεροσκάφη σε ευρωπαϊκή πόλη.

"Το 2018 θα είναι ένα έτος πολιτικής αναταραχής και περιβαλλοντικής κρίσης που θα εκδηλωθούν δραματικές και άνευ προηγουμένου καιρικές συνθήκες", είπε σε μια θέση blog.

Ο Πάρκερ προέβλεψε επίσης ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα αρραβωνιαστεί την Μέγκαν Μάρκλ.

Ο γεννημένος στο Σαουθάμπτον άνδρας, όσον αφορά τις ΗΠΑ προέβλεψε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ θα αποφύγει μια κίνηση αποπομπής του και ότι ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο θα βυθιστεί.

Στην Ευρώπη, είπε ότι οι πολιτισμικές τριβές θα επιδεινωθούν στη Γερμανία και τη Γαλλία και θα ενταθούν τα φυλετικά προβλήματα και οι ταραχές και έκανε αρκετές ανησυχητικές προβλέψεις όσον αφορά περιβαλλοντικές καταστροφές:

"Το περιβάλλον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου γιατί αισθάνομαι ότι το 2018 θα έχει πρωτοφανείς σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις και άγριο καιρό", δήλωσε. "Έχω πει εδώ και μερικά χρόνια ότι μπορούμε να περιμένουμε αυτό - όχι μόνο λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη αλλά και λόγω της αυξημένης δραστηριότητας του Ήλιου. Έχουμε δει τρομερούς τυφώνες, αλλά αισθάνομαι ότι το χειρότερο θα έρθει. "

Σύμφωνα με τις του Πάρκερ ο Βεζούβιος στην Ιταλία θα εκραγεί και η Νάπολη θα εκκενωθεί, θα υπάρξει αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας και ότι ένας μεγάλος σεισμός θα χτυπήσει τη Νέα Ζηλανδία.

Προέβλεψε τυφώνες σε επίπεδο ρεκόρ που καταστρέφουν την Καραϊβική, πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και την Αυστραλία και πλημμύρες στην Κίνα και την Ινδία, και ότι θα αποκολληθεί τεράστιο κομμάτι πάγου από την Ανταρκτική..

Θέλοντας να «χρυσώσει» το χάπι, ο Πάρκερ προφήτευσε και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις: "Πολλές από τις παραπάνω προβλέψεις είναι πολύ ζοφερές, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρξει μια ταυτόχρονη ανάπτυξη της πνευματικότητας για τους ανθρώπους του κόσμου που θα μας οδηγήσει σε μια χρυσή εποχή", κατέληξε. "Οι συγκρούσεις και οι κακουχίες συν τα αυξανόμενα περιβαλλοντικά προβλήματα θα ενώσουν τους αγαθούς και πνευματικούς ανθρώπους και όλοι μαζί θα αναζητήσουν τον πραγματικό σκοπό της ανθρώπινης ζωής», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: INDEPENDENT
Keywords
Τυχαία Θέματα
2018, Brexit, Τραμπ,2018, Brexit, trab