Συνελήφθη άνδρας που έσπρωξε γυναίκα μπροστά σε λεωφορείο στο Λονδίνο.Αποκαλύφθηκε ότι είναι τραπεζίτης σε μεγάλη εταιρία

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη για το περιστατικό στη γέφυρα Putney του Λονδίνου επειδή έσπρωξε μια γυναίκα σε ένα εισερχόμενο λεωφορείο ενώ έκανε τζόκινγκ, ταυτοποιήθηκε ως τραπεζίτης στην επενδυτική εταιρία Mayfair, στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο 50χρονος Eric Bellquist συνελήφθη
από τις βρετανικές αρχές και κατηγορήθηκε για σοβαρή σωματική βλάβη που προκάλεσε στη γυναίκα. Ο Βellquist αρνήθηκε, μέσω του δικηγόρου του, ότι ήταν αυτός που έτρεχε, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν στην Αμερική κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Η σύλληψη έγινε στη γειτονιά Chelsea στο Λονδίνο, ενώ αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Ο Bellquist εργάζεται στην εταιρία Hutton Collins Partners, που έχει αλυσίδες εστιατορίων στη Wagamama και Byron.

Σε ανακοίνωση τους, οι δικηγόροι του Bellquist αναφέρουν ότι «Ο πελάτης μας ενεπλάκη άδικα στο περιστατικό. Αρνείται κατηγορηματικά ότι δεν ήταν αυτός στο σημείο κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, διότι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά συνέπεια, αναμένουμε επίλυση των λανθασμένων κατηγοριών».

Πηγή: Telegraph
Keywords
Τυχαία Θέματα