Στον εισαγγελέα ο 41χρονος από το Κορωπί. «Αλήτη, δολοφόνοι, τι είναι αυτό που κάνατε;»

Στην αρμόδια εισαγγελέα προσήχθη ο 41χρονος που πυροβόλησε τον πατέρα της πρώην συντρόφου του, η οποία είχε σκοτώσει προηγουμένως την πρώην σύζυγό του στο Κορωπί. Καθώς οι αστυνομικοί τον συνόδευαν στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο κατηγορούμενος φώναξε προς την πλευρά των δημοσιογράφων: «Έφυγε το καλύτερο κορίτσι!».

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο 41χρόνος φέρεται
να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και μάλιστα ξέσπασε σε γοερά κλάματα ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον των αστυνομικών ο 41χρόνος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και εμφανίστηκε μετανιωμένος καθώς σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του.

Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα της συντρόφου του για τον φόνο. «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: «Αλήτη, δολοφόνοι, τι είναι αυτό που κάνατε;» Πήγα να τον φοβερίσω, για να καταλάβει τι έκανε, γιατί για μένα αυτός ήταν ο φταίχτης!» φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώπιον των αστυνομικών υποστήριξε πως όταν έφτασε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρονης, του φώναξε: «Πού είσαι ρε;» και εκείνος του απάντησε, «τι θες ρε μαλ..».

«Χωρίς να κατέβω από το αυτοκίνητο και σε απόσταση 10-15 μέτρων, πυροβόλησα μία φορά στον αέρα και μία στα πόδια. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω» φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών, συμπληρώνοντας επικουρικά, πως πυροβόλησε από απόσταση 15 μέτρων μέσα από το αυτοκίνητο με παλιό δίκαννο του παππού του, ενώ έχει πιο καινούργια καραμπίνα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα