Σφίχτηκε το στομάχι μας. Αψηφά τον φόβο και κάνει γυμναστική στο κενό

Ο Ρώσος 25χρονος Oleg Sherstyachenko είναι άρρωστος με την αδρεναλίνη. Δεν εξηγείται αλλιώς αν κρίνει κανείς από το είδος της πρωινής προπόνησής του, αλλά και τον τόπο που επιλέγει να την κάνει.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο 25χρονος κάνει διάφορα απίστευτα στην άκρη ενός ουρανοξύστη με το κενό να χάσκει κάτω από τα πόδια του και αυτός να μην έχει καμία προφύλαξη.

Μπορεί να κάνει παρκούρ από τα 14 ετών αλλά τώρα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Οι φωτογραφίες και το βίντεο που μοίρασε στο Instagram προσέλκυσε κυριολεκτικά χιλιάδες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον καλούν να μην δημοσιεύει τέτοια πράγματα καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να τον μιμηθούν παιδιά και να θέσουν με αυτό τον τρόπο σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Ο ίδιος δηλώνει ατρόμητος, αδιαφορεί και «κατακτά» κτίρια σε όλον τον κόσμο. Στόχος του να βρει τα υψηλότερα κτίρια στο Ντουμπάι, στο Χονγκ Κονγκ και στη Βραζιλία,

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα