Σέξι Kate Hudson, γλυκιά σαν ζάχαρη Emma Stone: Το κόκκινο χαλί του Toronto Film Festival είναι απολαυστικό

Είναι πλέον γεγονός. Οι σταρ περνούν πολύ καλύτερα στα κόκκινα χαλιά των κινηματογραφικών φεστιβάλ από ότι στα Oscars ή στις Χρυσές Σφαίρες. Τολμούν περισσότερο, δεν παίρνουν τον εαυτό τους τόσο στα σοβαρά και επιλέγουν ρούχα με έντονες δόσεις εκκεντρικότητας και λάμψης.

Για αυτό και το κόκκινο χαλί στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο είναι αληθινά απολαυστικό. Σέξι διαφάνειες, εκτυφλωτικές παγιέτες, μίνι φορέματα με ρετρό αναφορές και αναπάντεχα prints.

Η Kate Hudson έκοψε την ανάσα με το μαύρο και στενό μακρύ της φόρεμα, ενώ η Amy Adams έμεινε πιστή στην αγάπη της για φλογερά χρώματα και το Χολιγουντιανό γκλάμουρ. Η Scarlett Johansson έδειχνε πιο φρέσκια από ποτέ, ενώ η Anne Hathaway, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, μάλλον δίχασε τους κριτικούς, αλλά σίγουρα έκανε τη διαφορά.

Για εμάς οι νικήτριες της βραδιάς ήταν όμως δύο. Αρχικά, η Rachel Weisz, η οποία επέλεξε ένα κεντημένο με λουλούδια αέρινο φόρεμα του οίκου Alexander MxQueen, δείχνοντας συγκλονιστική. Και φυσικά, η Emma Stone που μέσα στο κίτρινο μίνι Chanel της έδειχνε πιο χαριτωμένη και γλυκιά από ποτέ. Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η στέκα στα μαλλιά της έδωσε έξτρα πόντους στυλ.

Δείτε την στο πλευρό του εκθαμβωτικού Ryan Gosling, τον συμπρωταγωνιστή της στο La La Land. Δύσκολα θα δούμε κάτι περισσότερο όμορφο σήμερα!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα