«Σεξ με τον Μέσι; Σα να κάνεις έρωτα με... πτώμα»!

Το όνομα της Χοάνα Γκονσάλες δεν είναι άγνωστο στον Λιονέλ Μέσι, αφού η Περουβιανή μοντέλα/ηθοποιός/τραγουδίστρια/παίκτρια σε ριάλιτι και στο παρελθόν δήλωσε πως πέρασε μία και μοναδική βραδιά με τον Αργεντινό άσο.

Αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε σε ένα τηλεοπτικό σόου με τίτλο "Η στιγμή της Αλήθειας" και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της. Φυσικά από τις ερωτήσεις δεν θα μπορούσε να λείπει και το περιστατικό με τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Η Χοάνα χωρίς να αποκαλύψει το πότε, περιέγραψε τη βραδιά που πέρασε με τον Μέσι και σίγουρα τα όσα είπε δεν θα άρεσαν στον 29άχρονο άσο:

"Ένας άνθρωπος της ασφάλειας του ήρθε και μου είπε πως θέλει να με γνωρίσει ένα σημαντικό πρόσωπο. Είχα μεγάλη περιέργεια και μόλις είδα τον Μέσι, που ήταν από τα ινδάλματα μου, έπαθα πλάκα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αμέσως πρόσεξα πως ήταν πολύ ντροπαλός γιατί συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Μου μιλούσε για το Σάντα Φε και δεν θυμάμαι αν μου απάντησε για το αν είχε κοπέλα ή όχι. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι του στο Πουέρτο Μαδέρο.

Εκεί περίμενα περισσότερη... προσπάθεια από εκείνον. Από κάποια φάση και μετά ένοιωσα σα να κάνω σεξ με ένα πτώμα"!

ΠΗΓΗ: sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα