Σε απόγνωση η οικογένεια του απαχθέντος Μιχάλη Λεμπιδάκη: «Δεν έχουμε άλλα λεφτά»

Περίπου στα 10 εκατ. ευρώ ανέρχεται στο ποσό που έχει συγκεντρώσει η οικογένεια του απαχθέντος επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, τη στιγμή που οι απαγωγείς απαιτούν «ακατέβατα» 60 εκατ., όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

Σημειώνεται πως η απαγωγή έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη σε διάρκεια που έχει γίνει στην Ελλάδα, καθώς συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από την αρπαγή του. Η οικογένεια, όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται ο «Ελεύθερος Τύπος», διαμηνύει με κάθε δυνατό τρόπο προς τους
απαγωγείς πως είναι αδύνατο να ανταποκριθεί στο ποσό που απαιτούν, καθώς δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. «Ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν. Η απόσταση είναι τεράστια, είναι αδύνατον να καλυφθεί (το ποσό) και δημιουργεί αδιέξοδο» αναφέρει αστυνομική πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που έχουν χειριστεί υποθέσεις απαγωγών στο παρελθόν υποθέσεις απαγωγών κάνουν λόγο για μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς οι δράστες δείχνουν να μην τους ενδιαφέρει καθόλου ο χρόνος.
Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», έχουν υπάρξει επικοινωνίες μέσω sms με τους απαγωγείς, οι οποίοι εμφανίστηκαν ανυποχώρητοι. Η τελευταία φορά που έδωσαν σημάδι ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν πριν έναν μήνα, με απάντηση του απαχθέντος σε προσωπική ερώτηση από μέλος της οικογένειάς του. Στις 25 Απριλίου είχε δοθεί ξανά σημάδι ζωής μέσω βίντεο, όπου ο όμηρος φαινόταν καλά στην υγεία του, αλλά ταλαιπωρημένος.

Αρμόδιες πηγές θεωρούν σίγουρο πως ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ζωντανός και βρίσκεται σε κάποιο οίκημα στην Κρήτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα