Ρώσοι υπάλληλοι ορμούν στις γραμμές του τρένου και σώζουν παιδάκι

Δύο άνδρες της ασφάλειας του σιδηροδρομικού σταθμού Ashe πολύ κοντά στο Krasnodar κατάφεραν να σώσουν ένα νεαρό παιδί που περπατούσε στις γραμμές του τρένου.

Οι δύο άνδρες πρόλαβαν να το τραβήξουν από τις γραμμές κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πριν τον παρασύρει το διερχόμενο τραίνο.Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στις 4:56 τοπική ώρα και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού, αναφέρει δημοσίευμα του RT.

Μιλώντας σε ρωσικά μέσα ένας από τους διασώστες, ο Arseny Ghazarian εξήγησε ότι το περιστατικό συνέβη κοντά σε ένα δημοφιλές site
στρατοπέδου: «Το πιο σημαντικό είναι ότι το παιδί είναι ζωντανό. Προλάβαμε παρά τρίχα. Πραγματικά έβλεπε το θάνατο να έρχεται και είχε παγώσει στις γραμμές.»

«Είχαμε απόσταση 130 μέτρων από το παιδί και τρέχαμε να προλάβουμε. Ταυτόχρονα κάναμε σήμα στο τρένο να σταματήσει. Ο μηχανοδηγός πάτησε φρένα που άρχισαν να τρίζουν στην προσπάθεια να σταματήσει, ενώ κόρναρε με αποτέλεσμα το παιδί να τρομοκρατηθεί και να μην μπορεί να κουνηθεί.»

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα