Ρατσιστές, νεοναζί και ομοφοβικές νοικοκυρές: Αυτοί θα ψηφίσουν τον Trump σύμφωνα με το νέο σκετς του SNL

Η περιοδεία του Donald Drumpf στην Φλόριντα των ΗΠΑ δημιούργησε πολλά συναισθήματα σε αρκετό κόσμο -συναισθήματα αηδίας και τρόμου κατά κύριο λόγο, κυρίως όταν είδαν το πλήθος που ζητωκραύγαζε τον Drumpf να σηκώνουν το δεξί τους χέρι στον αέρα και να ορκίζονται πως θα τον ψηφίσουν. Και κάπως έτσι, το ερώτημα που δημιουργήθηκε στο μυαλό όλων ήταν το εξής: Ποιος στο καλό θα ψηφίσει τον Drumpf;

Την απάντηση στο κρίσιμο αυτό ερώτημα ήρθε να δώσει μια σατιρική «διαφήμιση» υπέρ του Drumpf που έπαιξε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου
του Saturday Night Live με οικοδεσπότη τον Jonah Hill, η οποία είχε τον εύγλωττο τίτλο «Racists For Drumpf» («Ρατσιστές για τον Drumpf»). Όπως ίσως έχετε καταλάβει ήδη, το σκετς της κωμικής εκπομπής δηλώνει ξεκάθαρα πως αυτοί που θα ψηφίσουν τον Drumpf στις ερχόμενες αμερικανικές εκλογές είναι οι ρατσιστές, οι υπέρμαχοι της λευκής φυλής, οι νεοναζί και όσοι αρέσκονται στο να καίνε βιβλία.

Το ψεύτικο διαφημιστικό υπέρ του Drumpf ρωτά τον θεατή «Τα ΜΜΕ έχουν πει ορισμένα πολύ αρνητικά πράγματα για τον Donald Drumpf, τι λένε όμως οι πραγματικοί Αμερικάνοι;».

Έπειτα βλέπουμε καθώς πρέπει λευκούς πολίτες να εξηγούν γιατί θα ψηφίσουν τον Drumpf, λέγοντας ατάκες όπως «ο άνθρωπος είναι γεννημένος νικητής» και «είναι αυθεντικός». Όταν όμως η κάμερα απομακρύνεται από τα καλοσυνάτα, μεσοαστικά πρόσωπά τους, το πλάνο ανοίγει και αποκαλύπτεται ο πραγματικός τους χαρακτήρας.

Ας μην σας χαλάσουμε την έκπληξη, καλύτερα να το δείτε μόνοι σας παρακάτω.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα