Πόσο κόστισε η φούστα που φορούσε η Carrie Bradshaw στο Sex and the City;

Το Sex and the City ήταν μία σειρά που έμεινε στην ιστορία για την σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών και τα ασύλληπτα ρούχα. Οι 4 πρωταγωνίστριες πέρασαν 6 σεζόν να συζητούν για την ερωτική τους ζωή και να φοράνε πολύ όμορφα ρούχα. Υπεύθυνη για τα κουστούμια ήταν η ελληνικής καταγωγής στιλίστρια, Patricia Field, μίλησε στο WWD για ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που πέρασαν από την σειρά, την φούστα (τουτού) την οποία φορούσε η Sara Jessica Parker στους τίτλους της αρχής.

Όπως είπε η ίδια, αν και τα περισσότερα ρούχα στην σειρά ήταν ακριβά και πολύ γνωστών σχεδιαστών, η συγκεκριμένη φούστα κόστισε μόλις 5 δολάρια και την πήρε η στιλίστρια από ένα καλάθι σε ένα showroom.

H φούστα έγινε τόσο δημοφιλής που η Patricia Field δημιούργησε την δική της εκδοχή στην προσωπική της ιστοσελίδα, αν και δεν ήταν τόσο φτηνή όσο η αρχική φούστα, αφού κόστιζε 140 δολάρια.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα