Πωλήσεις, επενδύσεις και νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τα Ξενοδοχεία Χανδρή

Η Διοίκηση της εταιρίας ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία IKOS RESORTS, για την πώληση των ξενοδοχείων CORFU και DASSIA CHANDRIS. Τα εν λόγω ξενοδοχεία σύμφωνα με το πλάνο των αγοραστών πρόκειται να αναβαθμιστούν μετά από μεγάλης κλίμακας ανακαίνιση. Η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΧΑΝΔΡΗ εύχεται κάθε επιτυχία στα σχέδια και στις επιδιώξεις των νέων επενδυτών.

Με την απόφασή της αυτή, η εταιρεία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ δηλώνει την πρόθεσή της να επενδύσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αλυσίδας των City Hotels που ήδη διαθέτει.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η επένδυση συνολικού ύψους 15 εκ. USD, για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου METROPOLITAN και η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την MARRIOTT INTERNATIONAL.

Παράλληλα, η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ θα αναζητήσει και άλλες ευκαιρίες ανάπτυξης σύμφωνα με την στρατηγική rebranding σε luxury και business city hotel.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα