Πόλεμος στα social media: Ζωή Κωνσταντοπούλου και Καραναστάσης καταγγέλλουν πολιτικούς αντιπάλους και δέχονται απαντήσεις

Συνεχίζονται οι καταγγελίες, αλλά και ο πολιτικός θόρυβος στα socia media, αναφορικά με την αποχώρηση στελεχών νεολαίας από την Πλεύση Ελευθερίας. Αυτή τη φορά η απάντηση ήρθε από την επικεφαλής του κόμματος Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και τον άνθρωπο που δέχθηκε τα πυρρά από τους αποχωρούντες ηθοποιό- σκηνοθέτη και εκπρόσωπο του κόμματος Διαμαντή Καραναστάση.

Η Ζωή Kωνσταντοπούλου με ανάρτηση της στο Facebook και δελτίο τύπου που απέστειλε δήλωσε:

«Στις 30/12/16
έγινε μία καταγγελία. Μια πρώτη καταγγελία από τον Διαμαντή, επώνυμα, θαρραλέα και ονομαστικά.Ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων και πτυχές της επίθεσης που δέχεται υπόγεια και δημόσια η Πλεύση Ελευθερίας και εγώ προσωπικά, εδώ και μήνες.

Ακολούθησε η θλιβερή ανάρτηση ενός νέου ανθρώπου που αποδέχθηκε να προσφερθεί ως βορά, ως αναλώσιμο πυρομαχικό. Σε αυτό που καταγγείλαμε. Σε αυτό που ξεκινήσαμε. Ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει. Για την ιστορία, θα υπάρξει και η πλήρης καταγραφή.Για να το τελειώσουμε.»

Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρεται στις καταγγελίες του ιδρυτικού μέλους και πρώην νεολαίου της πλεύσης Ελευθερίας, Μιχάλη Κριθαρίδη, ο οποίος κατήγγειλε τις επικρατούσες εργασιακές συνθήκες εντός του κόμματος και κάνει λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές της κ. Κωνσταντοπούλου και του εκπροσώπου του κόμματος και Λαρισαίου ηθοποιού Διαμαντή Καραναστάση.

Μάλιστα η κ. Κωνσταντοπούλου κοινοποίησε την καταγγελία του κ. Καραναστάση μέσω του Facebook καταγγέλει συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι όπως υποστηρίζει «επιτίθενται εντεταλμένα κατά της Ζωής, Κωνσταντοπούλου, ενώ καταγγέλλει την περιφερειακή σύμβουλο του ΑΝΑΡΣΥΑ Δέσποινα Κουτσούμπα, ότι επιχείρησε να εξαγοράσει φίλο του κόμματος και καλλιτέχνη: Όπως υποστηρίζει:

«Εγώ δε μιλάω με υπονοούμενα. Δεν προειδοποιώ κανέναν.
Λέω, τα πρώτα, πράγματα με “το όνομά τους”.
Αυτός είναι ο πολιτικός λόγος που ξέρω.
Έχουμε και λέμε, για αρχή:
Παναγιώτης Σωτήρης: Αυτοπροσδιορίζεται “αριστερός”. Σύζυγος Δέσποινας Κουτσούμπα. Πρόσφατα επιτέθηκε στο φίλο και σπουδαίο καλλιτέχνη, το Φίλιππο Πλιάτσικα επειδή τόλμησε να μας καλέσει στην πρεμιέρα του. Και πήγαμε…
Έχει επιτεθεί επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες και πάντα από τα “αριστερά” και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Από εκεί που πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν τα πόστα.
Και πάντα εκεί, για τον κενό αγώνα.
Δέσποινα Κουτσούμπα: Περιφεριάκή σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόσφατα προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη. Κάνοντας την ατζέντισα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με πρόφαση να παραδοθούν στον τελευταίο μαθήματα… ορθοφωνίας(!!). Σε ένα από τα πολλά μηνύματα της αναφέρει ότι είναι κρίμα να αρνηθεί. Έγραψε ότι ο καλλιτέχνης θα πάρει “ΤΑ λεφτά” αν δεχθεί.
Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος: Δημοσιογράφος. Εκδότης του UNFOLLOW. Σημαιοφόρος της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Πρόσφατα ξεχάστηκε και ανέλαβε να κάνει τον εκδότη του ένθετου REPORT των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Και επαναπροσδιόρισε τη λέξη “ανεξαρτησία”.
Έβαλε τη Δέσποινα Κουτσούμπα να προσεγγίσει τον λυρικό τραγουδιστή Αντώνη Σιγαλά, στενό φίλο και συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την πρόφαση να του παραδοθούν μαθήματα ορθοφωνίας. Του είπαν ότι έχουν “ΤΑ λεφτά” να του δώσουν.
Όταν ο Σιγάλας αρνήθηκε την πρόταση, τον αποκάλεσε δημόσια “γυναικόπαιδο”.
Επειδή είναι γκέι, ακτιβιστής της ΛΟΑΤ κοινότητας.
Επιτίθεται εντεταλμένα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εδώ και καιρό.
Χωρίς να κατονομάζει βέβαια, όπως κάθε χέστης που σέβεται τον εαυτό του.
Το βούλωσε με την πρώτη μήνυση.
Κάτι τέτοια λαμόγια λυμαίνονται την αριστερά που έχει απομείνει.
Αυτοί και πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι που μιλάνε για συσπείρωση και από κάτω έχουν ξεπουλήσει τη μάνα τους για τρία καρότα και τρέχουνε.
Αλλά άσε την αριστερά. Αυτή αρκετά έχει υποφέρει.
Εγώ είμαι με τη Ζωή. Εσύ δεν έχει σημασία πού είσαι. Ή αν είσαι κάπου ή αν δεν είσαι πουθενά.
Ο φασισμός, η φίμωση, ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία είναι εκεί.
Είναι παντού.
Και εφαρμόζεται από όλους τους ξεπουλημένους που το παίζουν κάποιοι στα μούτρα σου.
Με τον τσαμπουκά της ασφάλειας του γλύφτη.
Είναι στο θέατρο, στον οργανισμό, στην εταιρεία, στην εφημερίδα, στο κανάλι, στο μαγαζί, στη σχολή, στο γραφείο που δουλεύεις,
Είναι στο σπίτι σου μέσα.
Είναι στη βόλτα και στην παρέα σου.
Είναι στο φόβο της γνώμης σου.
Είναι σ’ αυτούς που θεωρούν το φόβο, το τελευταίο στάδιο της απάθειας.
Είναι στο χέρι σου να τους δείξεις ότι η ζωή σου είναι μία. Και είσαι το αφεντικό της.
Ότι η ελευθερία είναι πράξη.
Εγώ θα συνεχίσω να μιλάω.
Γιατί η φωνή μας έχει δύναμη.
Γιατί αυτόν τον πολιτικό λόγο γνωρίζω
Και μια σημείωση:
Βαράτε όσο θέλετε. Πείτε ό,τι θέλετε. Δε θα με βρείτε πουθενά μαλάκες.
Όπως και πολλούς από εμάς.
Είναι τρομακτικό να είσαι καθαρός. Και να μη φοβάσαι τίποτα.
Καλή χρονιά. Χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά!»

Άμεση ήταν αντίδραση της κ. Κουτσούμπα η οποία απαντώντας στο Facebook τόνισε: «Συγνωμη κύριε, γνωριζομαστε; Τι γράφετε για μένα και για ποιο λογο; Antonis Sigalas πήγα να σε εξαγορασω; Γιατί δε λες πως όταν σου πρότεινα να κάνεις μαθήματα στον Λευτέρη δεν ήξερα ότι δουλεύεις στο γραφείο της Ζωής; Ποια είναι ΤΑ χρήματα στα οποία αναφέρεται ο κύριος που δεν γνωριζω; Τι σχεση έχει το αν ο Παναγιώτης είναι σύζυγος μου η αν είναι ο Λευτέρης φίλος μου; Οι προσωπικές σχέσεις είναι πολιτικό επιχείρημα; Αν είναι έτσι, να σας στείλω μια λίστα φίλων μου από το σχολείο που είναι στη ΝΔ να χετε να λετε »

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα