Πιλότος του αμερικανικού ναυτικού περιγράφει τη στιγμή όταν είδε εξωγήινο σκάφος

Ο David Fravor είναι πρώην πιλότος του αμερικανικού ναυτικού και εργαζόταν για ένα στρατιωτικό πρόγραμμα που ερευνά για Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) ή αλλιώς, UFΟ.

Μιλώντας στους New York Times, θυμάται ένα περιστατικό από το 2004, όταν πετούσε πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανόμαζί με τον συνάδελφό του Jim Slaight. Ήταν κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής επιχείρησης ρουτίνας, όταν έλαβαν μια ειδοποίηση

από τον ασύρματο.

Τους είπαν ότι ο στρατός έχει εντοπίσει ένα περίεργο αντικείμενο στην περιοχή επί δύο εβδομάδες περίπου.Αυτό το αντικείμενο είχε περίεργη συμπεριφορά: να κατεβαίνει χιλιάδες πόδια, να αιωρείται πάνω από τη θάλασσα και να εξαφανίζεται απότομα από το οπτικό τους πεδίο.

Δόθηκε εντολή στους δύο να ερευνήσουν το φαινόμενο και οι δύο πιλότοι έφτασαν στις συντεταγμένες που τους είχαν δώσει με τα F/A-18F Super Hornet fighter jets τους.

Στην αρχή δεν είδαν κανένα περίεργο αντικείμενο και ούτε και το ραντάρ τους έπιασε κάτι. Μετά, όταν ο Fravor κοίταξε κάτω στη θάλασσα παρατήρησε κάτι να αιωρείται στην επιφάνεια και να προκαλεί αναταραχή στα νερά, σαν να βράζουν.

Παρατηρώντας το καλύτερα, είδε ότι ήταν ένα σκάφος που όμως δεν είχε δει ξανά στο παρελθόν. Είχε ένα ωοειδές σχήμα, χρώμα σχεδόν λευκό και μέγεθος περίπου 40 πόδια (12 μέτρα).

Ο Fravor κατέβηκε προς το περίεργο σκάφος και κινήθηκε προς το μέρος του κάνει μια απότομη στροφή και φύγει.

Ο ίδιος είπε στους New York Times: «Τέτοια επιτάχυνση δεν έχω ξαναδεί ποτέ».

Στο βίντεο πιο πάνω θα δείτε και τι έχει καταγράψει η κάμερα του αεροσκάφους του.

Ο Fravor είπε στο ABC News: «Μπορώ να πω ότι δεν ήταν από αυτόν τον κόσμο».

Πηγές: Independent, New York Times, ABC News

Keywords
Τυχαία Θέματα