Πέθανε ο «Bar - Bar» ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Bar Bar – κατά κόσμον Κώστας Παναγιωτόπουλος – ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τα καυστικά του κείμενα.

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε στην Τήνο, πήρε πτυχίο Νομικής, πήρε βραβείο διηγήματος από τα 18 του χρόνια, έκανε τη στρατιωτική του θητεία σαν διερμηνεύς στη Σμύρνη, στο ΝΑΤΟ, μετά συνεργάστηκε με την εφημερίδα Ελευθερία, ενώ παράλληλα σταδιοδρόμησε στην Ιζόλα, στον τομέα
Δημοσίων Σχέσεων – Διαφήμισης και στην οργάνωση συνεδρίων.

Το 1977, το βιβλίο Βαρβάρα, βίος και ξυπολιτεία (εκδ. Καστανιώτη) έγινε μπεστ σέλερ με τη βαρβαρική διάλεκτο που καθιέρωσε. Και ακολούθησαν: Αποφταίγματα, Κυρία Κυριακή, Παραμύθια παρά μία, Έξι κόκκινες ιστορίες με ουρά. Έχει γράψει πολλές επιθεωρήσεις για την τηλεόραση, ενώ έχει συνεργαστεί σε θεατρικές παραγωγές με το «Θεσσαλικό Θέατρο», «Πάρκ», «Ριάλτο» κ.λπ.

Στο ραδιόφωνο είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων, με την Σαπφώ Νοταρά και τη Μαίρη Αρώνη αλλά και με περιοδικά Διατέλεσε επίσης σύμβουλος στην Εθνική Τράπεζα ενώ είχε συνεργασία και με την Coca Cola. Ήταν μέλος της Εταιρείας Θεατρικών Συγγραφέων και της Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα