Πατέρας πετά το μωρό του από το παράθυρο για να το σώσει από τη φωτιά και πυροσβέστης το πιάνει στον αέρα

Σε ένα σπίτι στην επαρχία Dekalb της Τζώρτζια έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά. Οι φλόγες και ο καπνός απειλούν τη ζωή του άνδρα που είναι εγκλωβισμένος σε αυτό αλλά και του μωρού του που βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Κάθε λεπτό που περνά είναι κρίσιμο και αν και δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν ήδη φτάσει στο σημείο ο χρόνος μετρά πάντα αντίστροφα για τις ζωές των δύο ανθρώπων.

Ευτυχώς, στο σημείο βρισκόταν ένας τολμηρός αλλά και ιδιαίτερα ικανός πυροσβέστης ο Robert Sutton που μέσα σε δευτερόλεπτα έγινε ο ήρωας της ημέρας. Τι έκανε; Είπε στο πατέρα να πετάξει το παιδί από παράθυροι και εκείνος
το έπιασε.

«Ήταν μικρούλης και έτσι όταν άκουσα τον πατέρα του να φωνάζει σε βοήθεια και τον είδαν να κρέμεται από το παράθυρο με το μωρό στην αγκαλιά, ανέλαβα δράση. Έκανε ό,τι θα έκανε και οποιοσδήποτε άλλος πυροσβέστης...Απλά του είπα “πέτα τον”. Το έκανε και ήμουν ευλογημένος που κατάφερα να τον πιάσω» δήλωσε ο πυροσβέστης στο Fox5 ενώ αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε μια τέτοια κατάσταση.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι άξιος θαυμασμού δεν είναι μόνο ο πυροσβέστης αλλά και πατέρας που πήρε ένα πολύ μεγάλο ρίσκο.

Η στιγμή που ο πατέρας πετά το μωρό και ο πυροσβέστης το πιάνει, καταγράφηκε σε κάμερα από τον υδραυλικό Larry Carter ο οποίος βρέθηκε στο σημείο και όπως σχολίασε με τη σειρά του «ήταν εκπληκτικό να βλέπεις κάτι τέτοιο».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα