Παρόμοια UFO εμφανίστηκαν πάνω από την Οσάκα και το Μιλγουόκι

Όλοι πλέον αναρωτιούνται για το τι θα μπορούσαν να είναι αυτές οι γρήγορες φωτεινές μπάλες που χορεύουν στον ουρανό. Αρχικά εμφανίστηκαν πάνω από το Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν (δεξιά) και τέσσερις ημέρες αργότερα πάνω από την Οσάκα της Ιαπωνίας (αριστερά).

Το περιστατικό στο Μιλγουόκι κατέγραψε στις 25 Ιουλίου ο αστυνομικός Gustavo Rojas και το ανέβασε στο Facebook ενώ στις 29 Ιουλίου το RT δημοσίευσε τα βίντεο με τα δέκα κυκλικά αντικείμενα πάνω από τον ουρανό της Οσάκα.

Οι
υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας κάνουν λόγο για ένα ακόμα σημάδι ύπαρξης της εξωγήινης ζωής, σημειώνοντας πως πρόκειται για UFO.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το μυστήριο φαίνεται πως λύθηκε καθώς ένα μέλος μιας ελίτ ομάδας αλεξιπτωτιστών του στρατού, οι The Golden Knights, ανέφερε ότι ήταν μέλη της ομάδας του που έπεσαν από τον ουρανό κατά τη διάρκεια ενός γερμανικού φεστιβάλ που έγινε στην πόλη.

"Φορούσαμε επτά πυρσούς στο αριστερό μας πόδι" ανέφερε στο WTMJ ο Mick Koch.

Την ίδια στιγμή δεν έχει δωθεί απάντηση τι ήταν αυτά τα φώτα στην Οσάκα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα