Παραβίασε τον θρησκευτικό νόμο για να σώσει ένα 5χρονο παιδί που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Ένας Σιχ φοιτητής από τη Νέα Ζηλανδία παραβίασε το αυστηρό θρησκευτικό πρωτόκολλο, βγάζοντας το τουρμπάνι από το κεφάλι του, προκειμένου να σώσει τη ζωή ενός μικρού παιδιού που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Ο 22χρονος Harman Singh χρησιμοποίησε το τουρμπάνι του για να ακουμπήσει το κεφάλι του 5χρονου αγοριού που αιμορραγούσε πάνω στον δρόμο. Ο Singh, άκουσε ότι έγινε ένα ατύχημα έξω από το σπίτι του και βγήκε έξω για να δει τι είχε γίνει.

«Είδα ένα παιδί πεσμένο στον δρόμο και μία γυναίκα να το κρατάει. Το κεφάλι του αιμορραγούσε, οπότε έβγαλε το τουρμπάνι μου για να το βάλω κάτω από το κεφάλι του. Εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτόμουν το τουρμπάνι, αλλά μόνο το ατύχημα και ότι χρειάζεται κάτι στο κεφάλι του επειδή αιμορραγεί. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω και νομίζω ότι ο καθένας στη θέση μου θα είχε κάνει το ίδιο», δήλωσε ο ίδιος.

That's so Sikh! Harman Singh removed his turban to cradle the bleeding head of a 5 year old boy hit by a car. ੴ ✌ pic.twitter.com/Btt9Rl4p42

— Gautam Trivedi (@Gotham3) May 15, 2015

Μπορεί ο Singh να παραβίασε τον πολύ αυστηρό θρησκευτικό νόμο των Σιχ αλλά έλαβε πολλά μηνύματα και προσευχές από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Daily dose of humanity: #HarmanSingh broke religious protocol to tend to an injured child ► http://t.co/A6m2wPIaTc pic.twitter.com/E9Do9Ybp7m

— NZ Human Rights (@NZHumanRights) May 17, 2015

Πηγή: Daily Mail

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα