Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρή 10χρονη και ο 59χρονος πατέρας της

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στην Μεσσήνη. Οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία εντόπισε νεκρoύς το πρωί της Παρασκευής 59χρονο πατέρα και την 10χρονη κόρη του μέσα στο σπίτι τους στη Μεσσήνη.

Η γυναίκα πήγε για δουλειά στο σπίτι αλλά δεν της άνοιγε κανείς με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία. Η σύζυγος του 59χρονου και μητέρα του παιδιού είχε φύγει από τη ζωή πριν από χρόνια λόγω ανίατης ασθένειας. Έκτοτε η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βοηθιούνταν οικονομικά από την αδερφή της θανούσας μητέρας.
Στο χώρο δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ εντοπίστηκε μία καραμπίνα με την οποία πυροβολήθηκαν πατέρας και κόρη.

Το όπλο βρέθηκε δίπλα από το πτώμα του πατέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικρατέστερη εκδοχή είναι ο πατέρας να πυροβόλησε –είτε ηθελημένα είτε κατά λάθος την κόρη του- και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από την πρώτη εικόνα που έχουν ο 59χρονος αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, που είχαν επιδεινωθεί λόγω της κακής οικονομικής του κατάστασης. Το 10χρονο παιδί ήταν το μοναδικό που είχε κάνει με τη σύζυγό του. Οι έρευνες συνεχίζονται.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα