Οι selfies που οδήγησαν στον θάνατο: Άνθρωποι που πλήρωσαν ακριβά τη ματαιοδοξία τους

Μια selfie της στοίχισε το ζωή. Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Ιάσιου στην Ρουμανία από το θάνατο μιας 18χρονης από τη Ρουμανία η οποία είχε σκαρφαλώσει στην κορυφή ενός τραίνου για να βγάλει μια φωτογραφία.

Ο λόγος για την Anna Ursu που σκαρφάλωσε με μια 17χρονη φίλη της στο τραίνο για να βγάλουν μια φωτογραφία και στη συνέχεια να την ανεβάσουν στο Facebook.

Ξαπλώνοντας στο τραίνο, μπερδεύτηκε το πόδι της με ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο με αποτέλεσμα 27.000 βολτ
να διαπεράσουν το σώμα της.

Anna Ursu, 18 anni, morta folgorata per un selfie estremo sul tetto del treno http://t.co/OnVAk3SkUk pic.twitter.com/rGb82z7u9L

— 1001portails Italia (@1001ptsIT) May 12, 2015

Άμεση ήταν η επέμβαση ων πρώτων βοηθειών που με τη βοήθεια ελικοπτέρου μετέφεραν αυτή και τη φίλη της στο νοσοκομείο.

Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι η 18χρονη δεν άγγιξε το σύρμα, αλλά αγγίξε το ηλεκτρικό πεδίο, το οποίο είναι εξίσου επικίνδυνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος χάνει τη ζωή του στη προσπάθεια να βγάλει μια selfie

Ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν η 17χρονη Xenia Ignatyeva στην προσπάθειά της να βγάλει μία selfie από την κορυφή σιδηροδρομικής γέφυρας στην Αγία Πετρούπολη έπεσε στο κενό από τα 9 περίπου μέτρα. Η νεαρή Ρωσίδα, σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί, έπιασε ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από τάση 1.500 βολτ.

Xenia Ignatyeva took a selfie from a bridge. She lost her balance, fell on a cable, and it electrocuted her to death pic.twitter.com/jhsgcftsxA

— Andhika Galuh (@AndikaGaluh1999) November 3, 2014

Στη προσπάθειά της να βγάλει μια selfie έχασε τη ζωή της και η Ιταλίδα Isabella Fracchiolla, τον περασμένο Ιούνιο που ανέβηκε στην άκρη ενός κάστρου στο Taranto. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος 20 μέτρων.

Στις 8 Αυγούστου ο 21χρονος Μεξικανός Otero Aguilar ήθελε να φωτογραφηθεί κρατώντας ένα όπλο που σημάδευε το κεφάλι του. Δυστυχώς για αυτόν, πάτησε κατά λάθος τη σκάνδάλη.

Τέλος μια μέρα αργότερα, ένα ζευγάρι από την Πολωνία αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες και πήγε για να φωτογραφηθεί στην άκρη του γκρεμού του Cabo da Roca στην Πορτογαλία. Έπεσαν στο κενό μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
οιselfies που οδηγησαν στο θανατο
Τυχαία Θέματα