Οι φωτογραφίες του Mikaël Theimer δείχνουν πόσο δυνατό συναίσθημα είναι η αγάπη

Ο Mikaël Theimer μεγάλωσε στο Παρίσι και στα είκοσι του χρόνια αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Μόντρεαλ. Μέσα από την νέα του φωτογραφική σειρά εστιάζει στον τρόπο που ο κόσμος εκφράζει την αγάπη του στον σύντροφό του.

"Αυτό που ψάχνω όταν φωτογραφίζω δεν είναι η εικόνα. Ψάχνω στιγμές και ιστορίες. Αν λοιπόν φωτογραφίσω κάποιον δεν θα φύγω χωρίς να μάθω την ιστορία αυτού του ανθρώπου" αναφέρει ο Mikaël Theimer στην HuffPost Greece.

Όπως κάθε φωτογράφος και ο Theimer έχει επηρεαστεί από συναδέλφους του: "Ο Brandon
Stanton ήταν ο λόγος που αγόρασα την πρώτη μου κάμερα. Εμπνευσμένος από τον Stanton ξεκίνησα τη σειρά "Portraits of Montreal". Παράλληλα με έχουν επηρεάσει φωτογράφοι όπως ο Robert Doisneau και ο Henri Cartier-Bresson".

Αληθεύει ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, ρωτάμε τον Theimer: "Μερικές φορές μπορεί. Πιστεύω ότι πολλές φορές οι λέξεις συμπληρώνουν μια φωτογραφία."

Όσο αφορά ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσα από αυτή τη φωτογραφική σειρά ανέφερε: "Είναι όλα θέμα συναισθημάτων. Μου αρέσει να βλέπω πως νοιώθει ο κόσμος την αγάπη έτσι όπως είναι στον πραγματικό κόσμο."

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα