Ο Τζον Μπρέναν της CIA καταδικάζει τις δηλώσεις του Τραμπ για τις μυστικές υπηρεσίες

Ο διευθυντής τη CIA, Τζον Μπρέναν δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι δε γνωρίζει το συνολικό μέγεθος των συνεπειών, από την άρση των κυρώσεων έναντι της Ρωσίας.
Παράλληλα, τόνισε ότι ο Τραμπ θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικός, αναφορικά με την «άφεση αμαρτιών» που θέλει να δώσει
στη Ρωσία.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα «πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός» για τα όσα λέει δημόσια. Επίσης, ο Μπρέναν εκτίμησε ότι ο «αυθορμητισμός» του Τραμπ, δεν είναι κάτι που προστατεύει τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ. Οι δηλώσεις του Τζον Μπρέναν έγιναν στην κυριακάτικη τηλεοπτική εκπομπή «Fox News Sunday».

Ο Μπρέναν, υποστήριξε επίσης, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι ο Τραμπ, αντιλαμβάνεται με ακρίβεια τα στοιχεία που γνωρίζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου ο εκλεγμένος πρόεδρος να προχωρεί σε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Ακόμα, είπε ότι είναι “εξωφρενικό” για τον εκλεγμένο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, να εξισώνει τις κοινότητα μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, με τη ναζιστική Γερμανία. Παράλληλα, ο ίδιος, έδωσε έμφαση στην ευθύνη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να συμβουλεύσουν τον Τραμπ, για το μη τεκμηριωμένο ντοσιέ, αναφορικά με τις δραστηριότητες του, στη Ρωσία.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα