Ο Σουμάχερ δεν μπορεί ούτε να σταθεί στα πόδια του

Ο δικηγόρος του Μίκαελ Σουμάχερ ξεκαθάρισε ενώπιον του δικαστηρίου πως ο διάσημος πιλότος της F1, «δεν μπορεί να περπατήσει» έπειτα από τον τραυματισμό στο κεφάλι, όταν χτύπησε σε έναν βράχο κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Ο δικηγόρος Felix Damm προέβη σε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της μήνυσης που είχε καταθέσει η οικογένεια του Σουμάχερ εναντίον του γερμανικού περιοδικού «Bunte».

Το γερμανικό περιοδικό πέρυσι τα Χριστούγεννα
δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για τον άτυχο 47χρονο επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1, υποστηρίζοντας πως ο Σουμάχερ μπορεί και περπατάει ξανά.

Τότε το «Bunte» επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στον κύκλο του Σουμάχερ, υποστήριξε πως ο Σουμάχερ μπορεί και κάνει λίγα βήματα, όπως επίσης μπορεί να σηκώνει λίγο το χέρι του.

Τότε ο ατζέντης του Σουμάχερ είχε διαψεύσει το δημοσίευμα κάνοντας λόγο για ανεύθυνα δημοσιεύματα που δίνουν ψευδείς ελπίδες.

Σήμερα ο Damm δήλωσε πως ο Σουμάχερ δεν μπορεί να περπατήσει και επεσήμανε πως «δεν είναι σε θέση να σταθεί όρθιος ακόμα και με τη βοήθεια των ειδικών εραπευτών του».

Η οικογένεια του Σουμάχερ, ο οποίος έχει βγει από το κόμμα στο οποίο τον είχαν «ρίξει» για έξι μήνες οι γιατροί του, βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία όπου μια ομάδα ειδικών προσπαθούν για την αποκατάστασή του. Ωστόσο πολύ λίγα είναι γνωστά για την εξέλιξη της υγείας του καθώς η οικογένειά του προστατεύει με κάθε μέσο την ιδιωτική τους ζωή.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα