Ο Σάκης Τανιμανίδης προσκεκλημένος στα γυρίσματα του Nat Geo Wild στη Μποτσουάνα

Το Savage Kingdom είναι μία μίνι σειρά ντοκιμαντέρ των έξι επεισοδίων του Nat Geo Wild. Είναι γυρισμένο στο Εθνικό Πάρκο Savute στην Μποτσουάνα της Αφρικής. Μέσα από την σειρά ο θεατής παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα πως οι εποχές επιδρούν πάνω στο πάρκο και στη ζωή των ζώων. Ο μόνος νόμος που ισχύει είναι αυτός της φύσης και είναι πάντα σκληρός. Όταν οι βροχές σταματήσουν, το έδαφος ξεραίνεται και οι πόροι δεν επαρκούν για να μείνουν όλα τα ζώα ευχαριστημένα. Έτσι κάποια πρέπει να υποχωρήσουν. Η υποχώρηση όμως δεν γίνεται έτσι απλά στη φύση.

Το
πάρκο χωρίζεται σε στρατόπεδα και όλοι έχουν ένα στόχο, την επιβίωση. Οι αντίπαλες ομάδες αρπακτικών βιώνουν τον απόλυτο ανταγωνισμό και η αναμέτρηση ανάμεσα στα ζώα αρχίζει. Λιοντάρια εναντίον λιονταριών, λιοντάρια εναντίον λεοπαρδάλεων, λεοπαρδάλεις εναντίον σκύλων, ύαινες εναντίον όλων.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο γνωστός σε όλους μας λάτρης των ταξιδιών που κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Μετά από πρόσκληση του National Geographic, παρευρέθηκε την ώρα των γυρισμάτων του Savage Kingdom στη Μποτσουάνα. Το παρακάτω video περιέχει πραγματικό υλικό από την ώρα της δράσης όχι μόνο των ζώων αλλά και του συνεργείου, με τον Σάκη Τανιμανίδη να αντιμετωπίζει τις όποιες φοβίες του απέναντι στα άγρια ζώα με χιούμορ.

Το να κινηματογραφείς ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον δείχνει ανθρώπους που έχουν πραγματική αγάπη για αυτό που κάνουν. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να υπάρξει καλύτερη επιλογή από τον Σάκη Τανιμανίδη για να δείξει τι συμβαίνει πίσω από τα τέλεια πλάνα του Nat Geo Wild. Πόσο χρόνο χρειάζεται να περιμένουν για να πάρουν μία καλή λήψη; Πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνουν;

Η σειρά Savage Kingdom προβάλλεται στο Nat Geo Wild. To κανάλι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, μέσω Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα