Ο Λευκός Οίκος έχει ένα Πόκεμον που μοιάζει στον Ντόναλντ Τραμπ

Δεν υπάρχει πόλη πλέον που να μην έχει και από ένα Πόκεμον. Αυτή η φράση μπορεί να ακουγόταν περίεργη πριν από μερικά χρόνια, όμως πλέον ο πλανήτης κινείται σε ρυθμούς Pokémon Go.

Από το παιχνίδι δεν λείπει ούτε ο Λευκός Οίκος της Αμερικής που διαθέτει ένα Πόκεμον του νερού, και συγκεκριμένα το Magikarp.

Someone took over the White House gym

and designated a magikarp named The Donald as leader to send a message. LOL. pic.twitter.com/9xQZtVr2TX

Dino (@Rhymestyle) July 26, 2016

Το Magikarp είναι ένα πορτοκαλί ψάρι με κίτρινα πτερύγια που κάποιος το ονόμασε «Ντόναλντ» για τις ομοιότητες που έχει με τον «πρώτο πορτοκαλί υποψήφιο πρόεδρο» των Ηνωμένων Πολιτειών και το τοποθέτησε στο γυμναστήριο του Λευκού Οίκου.

Όπως είναι αναμενόμενο, η συγκεκριμένη σύμπτωση έχει πέσει στην αντίληψη των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ανησυχούν ότι πρόκειται για «προφητεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον Independent, το Magikarp είναι ένα εξαιρετικά αδύναμο Πόκεμον που χρειάζεται πολύ χρόνο για να εξελιχθεί.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα