Ο Διάβολος θα φορέσει Prada στο Broadway (και ο Έλτον Τζον γράφει τη μουσική)

Το 2003 το μπεστ-σέλερ της Lauren Weisberger «Ο διάβολος φοράει Prada έγινε διεθνής επιτυχία. Η ιστορία είναι λίγο- πολύ γνωστή: Η Weisberger ως νέα δημοσιογράφος άσχετη με το χώρο της μόδας βρέθηκε να δουλεύει ως βοηθός της θρυλικής διευθύντριας της Vogue Anna Wintour. Όταν πια έφυγε από αυτή τη θέση φρόντισε να διηγηθεί την ιστορία
της, γράφοντας το βιβλίο. Αυτό που πραγματικά απογείωσε ένα μάλλον μέτριο βιβλίο όμως ήταν η ταινία που γυρίστηκε τρία χρονιά μετά το 2006- κι αυτό χάρη στην υπέροχη ερμηνεία της Mέριλ Στριπ ως Μιράντα Πρίστλι.

Τη μουσική του μιούζικαλ θα γράψει ο Έλτον Τζον και το σενάριο ο θεατρικός συγγραφέας Paul Rudnick. Το σχέδιο σύμφωνα με τους New York Times είναι στα σκαριά εδώ και κάποια χρόνια.Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ελτον Τζον έχει στο ενεργητικό του τη μουσική ενός από τα πιο πετυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών- του Lion King.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε ακριβώς θα παιχτεί το έργο στο Mπρόνγουει.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα