Ο Tom Hardy μόλις είπε με τον πιο έμμεσο τρόπο πως θέλει να γίνει ο επόμενος James Bond



Μεταξύ των πολλών και διάφορων που συμβαίνουν αυτή τη περίοδο στη showbiz, η συζήτηση για το ποιος ηθοποιός θα γίνει το νέο πρόσωπο του James Bond στο θρυλικό, πλέον, κινηματογραφικό franchise, συνεχίζει ακούραστα την πορεία της.

Μπορεί ο Daniel Craig να άλλαξε τροπάριο και από το «προτιμώ να διαλύσω τους καρπούς μου από το να ξαναπαίξω τον Bond», άρχισε τα «μμμ, θα δούμε,
ποιος ξέρει, το αύριο τι θα μας φέρει» όταν οι παραγωγοί του franchise του αντιπρότειναν ένα αστρονομικό ποσό αμοιβής για να τον δελεάσουν να επιστρέψει, οι διεκδικητές του ρόλου όμως δεν κάνουν πίσω.

Ο Tom Hardy, ήδη ένα από τα ονόματα που ακούγονται ολοένα και περισσότερο για την ανάθεση του ρόλου, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο The Daily Beast με αφορμή την νέα σειρά του FX στην οποία πρωταγωνιστεί, το «Taboo», και μια του ατάκα έφτασε για να φουντώσει ξανά τις φήμες γύρω από το όνομά του και αυτό του πράκτορα 007.

Όταν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έγινε αναφορά στον σκηνοθέτη Christopher Nolan (με τον οποίο ο Hardy συνεργάστηκε στα «Inception» και «The Dark Knight Rises») και το όνειρό του να σκηνοθετήσει μια ταινία του Bond, ο Hardy είπε με ενθουσιασμό:

«Ουάου, ναι, ο Chris θα ήταν καταπληκτικός! Ουάου, θα ήταν τόσο cool αν συνέβαινε αυτό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αναρωτιέμαι τι μορφή θα έχει η επόμενη ταινία του franchise, και πιστεύω πως όταν αναφέρεις κάποιον σαν τον Christopher Nolan, φέρνεις σε αυτόν τον κόσμο (του Bond) μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που θα φέρει κάτι νέο και θα δημιουργήσει κάτι πολύ βαθύ -ξανά».

Όταν όμως ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το πώς βλέπει ο ίδιος το ενδεχόμενο να αναλάβει το ρόλο του διάσημου πράκτορα, ο Hardy απάντησε πολύ μετρημένα, όχι όμως χωρίς να αφήσει να εννοηθεί πως, ναι, φυσικά και θα ήθελε να το κάνει.

«Ξέρεις, υπάρχει ένα ρητό ανάμεσά μας, στην αδελφότητα της υποκριτικής, και στην αδελφότητα της ομάδας των ομολόγων μου, που λέει πως αν μιλήσεις για αυτό, τότε βγαίνεις αυτόματα από την κούρσα. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το σχολιάσω! Αν το αναφέρω, θα εξαφανιστεί», είπε ο Hardy.

Και εμείς έχουμε ανάψει ήδη δέκα λαμπάδες ίσα με το μπόι του στην Παναγία των Βρετανών Πρακτόρων με Άδεια Να Σκοτώνουν, μετά από αυτή τη δήλωση.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα