Ο Ridley Scott όχι μόνο πιστεύει στους εξωγήινους, αλλά είναι σίγουρος πως είναι «ανώτερα όντα» από εμάς



Ο Ridley Scott αποκάλυψε πρόσφατα πως είναι πεπεισμένος ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή στο διάστημα και πως, μια μέρα, οι εξωγήινοι θα έρθουν στη Γη -αλλά όχι με τις καλύτερες προθέσεις.

Ο μεγάλος σκηνοθέτης -γνωστός για τις ταινίες «Blade Runner», «Gladiator», «Thelma &Louise», «The Martian» και, φυσικά, του πρώτου «Alien»- ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό να κυκλοφορήσει το έκτο φιλμ
της θρυλικής σειράς, με τίτλο «Alien: Covenant», και στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας έδωσε μια συνέντευξη στο Sky News, στην οποία και δήλωσε πως πιστεύει σθεναρά στους εξωγήινους. Για την ακρίβεια, τους αποκάλεσε «ανώτερα όντα».

«Πιστεύω στα ανώτερα όντα. Νομίζω πως είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν», είπε ο Scott, συνεχίζοντας: «Μιλούσα με έναν ειδικό από τη NASA, και μου είπε “έχεις κοιτάξει ποτέ τον ουρανό τη νύχτα; Θες να μου πεις ότι μόνο εμείς υπάρχουμε;”. Αυτό είναι γελοίο». Πρόσθεσε μάλιστα πως πιστεύει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100 με 200 παρόμοια είδη με εμάς εκεί έξω, αυτή τη στιγμή, κάτι που λέει πως έχουν επιβεβαιώσει και οι εμπειρογνώμονες.

Ο Scott ωστόσο δεν πιστεύει πως, σε μια πιθανή επίσκεψή τους στον πλανήτη μας, αυτά τα ανώτερα όντα θα έρθουν με φιλικές διαθέσεις. Για την ακρίβεια, πιστεύει πως μάλλον θα προσπαθήσουν να μας αφανίσουν, τουλάχιστον αν τους προκαλέσουμε. «Αν δείτε ένα μεγάλο αντικείμενο στον ουρανό, τρέξτε. Επειδή είναι πολύ πιο έξυπνοι από εμάς και, αν είσαι αρκετά ηλίθιος για να τους προκαλέσεις, θα σε εξοντώσουν μέσα σε τρία δευτερόλεπτα».

Το «Alien: Covenant» θα είναι το δεύτερο prequel της πρωτότυπης ταινίας και θα λαμβάνει χώρα πριν τα γεγονότα της ταινίας του 1979. Η ιστορία διαδραματίζεται το 2014, σε ένα διαστημόπλοιο που μεταφέρει 2.000 κρυογονικά κατεψυγμένους αποίκους σε έναν μακρινό πλανήτη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους πέφτουν πάνω σε έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, σύντομα όμως διαπιστώνουν πως, τελικά, πρόκειται για κόλαση.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demian Bichir, ενώ επιστρέφουν οι παλιοί μας γνώριμοι Michael Fassbender και Noomi Rapace από το «Prometheus».

Το «Alien: Covenant» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 18 Μαΐου.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα