Ο «Dr House» ξαναχτυπά για την Ελλάδα: Τι την εμποδίζει από το να τυπώσει τα δικά της ευρώ;

Ο διάσημος ηθοποιός Χιου Λόρι, ο οποίος φυσικά έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο από τον ρόλο του ως Dr House στην τηλεοπτική σειρά «House», χτυπά ξανά... υπέρ της Ελλάδας. Μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ όταν εξελέγη, ευχόμενος στα ελληνικά «Καλή Τύχη», τώρα ανέβασε νέα tweets
με διάθεση χιουμοριστική θα έλεγε κάποιος.

Στο πρώτο του tweet, αναρωτιέται: Αν σπρώξουν την Ελλάδα όντως από τον γκρεμό, τι την εμποδίζει από το να τυπώσει ένα στρώμα από ευρώ και να προσγειωθεί επάνω του;

If Greece really is pushed over the cliff, what's to stop them printing, or hyper-inflating, a vast mattress of Euros to land on?

Hugh Laurie (@hughlaurie) July 2, 2015

Μετά τα τα σχόλια που του έκαναν, σχετικά με το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, απάντησε με δεύτερο tweet: H EKT δεν τυπώνει νομίσματα. Η Ελλάδα έχει τον δικό της εκτυπωτή για ευρώ.

The ECB does not print currency. Greece has her own Euro presses.

Hugh Laurie (@hughlaurie) July 2, 2015

Μόνο με χιούμορ μπορεί να εκλάβει βέβαια κάποιος αυτές τις δηλώσεις... Άλλωστε ο Λόρι είναι γνωστός για τις έξυπνες και καυστικές του ατάκες. Και φυσικά, το ότι η Ελλάδα τον απασχολεί, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν μας ασυγκίνητο!

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα