Ο Colin Farrell αποκάλυψε πως κάποτε συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας

Πρόσφατα ο Colin Farrell και ο Vince Vaughn, αμφότεροι πρωταγωνιστές στη δεύτερη σεζόν του True Detective, επισκέφθηκαν την εκπομπή του Jimmy Fallon «The Tonight Show» για την προώθηση της σειράς και, όπως γίνεται πάντα στην εκπομπή του Fallon, πήραν μέρος σε ένα από τα παιχνίδια που στήνει ο παρουσιαστής. Το παιχνίδι ήταν το κλασικό «Αλήθεια ή Ψέμματα», όπου κάποιος έπρεπε να πει μια ιστορία στους άλλους και έπειτα αυτοί να καταλάβουν αν είναι αληθινή
ή όχι.

Κάπως έτσι, ο Farrell κατάφερε να τρομοκρατήσει τον Vaughn και τον Fallon, λέγοντάς τους πως όταν ήταν νέος είχε ανακριθεί ως βασικός ύποπτος σε μια αποτρόπαιη δολοφονία. Και, φυσικά, έλεγε την αλήθεια.

Το περιστατικό συνέβη το 1994, όταν ο διάσημος Ιρλανδός ηθοποιός βρισκόταν στο Σίδνεϊ και ετοιμαζόταν να μεταφέρει την μητέρα του στο αεροδρόμιο. Κάποιοι αστυνομικοί τον πλησίασαν και και του ζήτησαν να πάει μαζί τους στο τμήμα, επειδή είναι ύποπτος για μια απόπειρα δολοφονίας.

«Με συνέλαβαν οι αστυνομικοί και μου έδειξαν ένα σκίτσο με μολύβι ενός τύπου που είχε αποπειραθεί να δολοφονήσει έναν άλλο κύριο -τον είχε χτυπήσει άσχημα και τον είχε αφήσει αναίσθητο στο διαμέρισμά του, βάζοντας πίσω του φωτιά και εγκαταλείποντας το σημείο, αφήνοντας δηλαδή τον τύπο να καεί ζωντανός, και “ήμουν εγώ”» αφηγήθηκε ο Farrell κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. «Μου είπαν “τι σου λέει αυτή η εικόνα;” και τους λέω “Μου λέει πως μάλλον έχω πρόβλημα”».

Ο ηθοποιός εξήγησε πως τη βραδιά του εγκλήματος είχε πάθει μπλακ άουτ και για μια στιγμή αναρωτήθηκε μήπως ήταν όντως ένοχος. «Τρομοκρατήθηκα. Με ανέκριναν επί περίπου έξι ώρες μέχρι που, ευτυχώς, ένας φίλος μου θυμόταν τι είχε γίνει εκείνο το βράδυ και κατέθεσε πως βρισκόμασταν σε ένα πάρτυ στην άλλη άκρη της πόλης, κάνοντας ecstasy», είπε ο Farrell.

Βέβαια ο 39χρονος ηθοποιός δεν εξήγησε εξ αρχής την κατάσταση, αφήνοντας τον Vaughn και τον Fallon να προβληματίζονται σχετικά με την ενοχή του.

H δεύτερη σεζόν του True Detective κάνει πρεμιέρα απόψε, 21/6, στο HBO.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα