Ντίνος Κωνσταντινίδης: O εξπέρ της ρομποτικής χειρουργικής

Για τον Ντίνο Κωνσταντινίδη δεν θα πω πολλά γιατί μπορείτε όλοι όσοι δεν τον ξέρετε να ενημερωθείτε άμεσα, πληκτρολογώντας το όνομα του στο internet, για τα σπουδαία που έχει κάνει στην λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική στην χώρα μας. Ο Ντίνος είναι σπουδαίος γιατρός και σπουδαίος άνθρωπος! Διέπρεψε στην Αμερική. Όμως επέλεξε να επιστρέψει στην αγαπημένη του χώρα. Και όχι μόνο αυτό. Δεν θα φύγει από την Ελλάδα παρ'όλη την κρίση και ενώ είναι από αυτούς που σίγουρα θα γίνονταν ανάρπαστοι στο εξωτερικό. Είναι πρωτοπόρος στον
τομέα του. Διδάσκει τις μεθόδους του όχι μόνο σε νέους γιατρούς αλλά και σε πολύ εμπειρότερους σε όλο τον κόσμο. Έχει φτάσει μάλιστα στο σημείο με την ρομποτική χειρουργική να μην αγγίζει τον ασθενή που χειρουργεί εκμηδενίζοντας το αίμα, τον πόνο και το ανθρώπινο λάθος. Απίστευτο; Όχι.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα