Νεκρή βρέθηκε η 22χρονη ομογενής που είχε εξαφανιστεί στο Λονδίνο

Μια γυναίκα η οποία βρέθηκε νεκρή, μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου σε πάρκο του βορείου Λονδίνου ταυτοποιήθηκε από τη βρετανική αστυνομία ως η 22χρονη ομογενής (ελληνορωσικής καταγωγής) Ιουλιάνα Τούντος.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, σε εξέλιξη είναι η έρευνα της αστυνομίας, μετά την ανακάλυψη του πτώματος της 22χρονης στο Finsbury Park την Τετάρτη, ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ.

Η Τούντος πέθανε ως αποτέλεσμα ενός τραύματος από μαχαίρι στην κοιλιά και ενός τραύματος στο κεφάλι.

BREAKING: Woman found dead in Finsbury Park named as Iuliana Tudos, 22. Police believe she was attacked after night out https://t.co/H3A7hnt22dpic.twitter.com/UkdVhD0neA

— Daily Star (@Daily_Star) 28 Δεκεμβρίου 2017

Οι ντετέκτιβ της αστυνομίας εκτιμούν ότι η 22χρονη, που εργαζόταν σε μπαρ, ενδεχομένως να σκοτώθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων, αφού εθεάθη για τελευταία φορά μετά από μια βραδιά έξω με φίλους. Οι συγγενείς της έχουν ενημερωθεί.

Η Τούντος, που αποκαλούνταν Τζούλι, εργαζόταν στην παμπ World’s End στο Κάμντεν, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook και τους γείτονές της. Τελευταία φορά εθεάθη στην οδό Κάμντεν. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις σε σχέση με τον φόνο και η σκηνή παρέμενε αποκλεισμένη καθώς η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνές της την Πέμπτη.

Το πτώμα της βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για τη συγκέντρωση στοιχείων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην έρευνα.

Friends speak of heartbreak over the gruesome murder of 'gorgeous' barmaid Iuliana Tudos in London park on Christmas Evehttps://t.co/zW7j8zBRoUpic.twitter.com/zjRdovYlfj

— joyeeta basu (@joyeetabasu) 28 Δεκεμβρίου 2017

«Το πτώμα της Ιουλιάνα ανακαλύφθηκε σε ένα κτίσμα κοντά σε αθλητικό χώρο. Πιστεύουμε πως ενδεχομένως να δέχτηκε επίθεση το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου- Παραμονή Χριστουγέννων- αλλά θέλουμε πληροφορίες από οποιονδήποτε είδε οτιδήποτε ύποπτο σε εκείνο το σημείο του Finsbury Park τα Χριστούγεννα» ανέφερε η ντετέκτιβ Νίκολα Γουόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα