Νέα κρούση ΠΑΟΚ σε Ανσαριφάρντ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έκανε νέα κρούση στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τους διοικούντες τον "Δικέφαλο" να αισιοδοξούν πως ο Ιρανός θα πει το "ναι" και θα ντυθεί στα "ασπρόμαυρα".

Η υπόθεση Ανσαριφάρντ απασχολεί εδώ και εβδομάδες τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ήταν σε δεύτερο πλάνο στην ιεράρχηση που είχε γίνει για τους υποψήφιους μεταγραφικούς
στόχους στη θέση του φορ.

Εδώ και λίγες μέρες, μετά τις τελευταίες επαφές του Λούμπος Μίχελ με τον Ιβάν Σαββίδη, έχει έρθει πιο δυναμικά στο προσκήνιο και σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει κάνει νέα κρούση στον 26χρονο φορ και τον Ιρανό ατζέντη του, Ρέζα Φαζέλι, προσφέροντας ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ ετησίως.

Θέμα συμφωνίας με τον Πανιώνιο δεν υπάρχει, αφού ο ΠΑΟΚ καλύπτει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ και το ζητούμενο είναι πλέον τι θα απαντήσει ο Ανσαριφάρντ, αφού είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού (με μπροστάρη στις επαφές τον Μαρίνο Ουζουνίδη) που δεν μπορεί να κοντράρει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως και του Ολυμπιακού που είχε ασχοληθεί πριν λίγες μέρες με την περίπτωσή του.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μία αίσθηση ότι η προσφορά του είναι η καλύτερη για τον παίκτη. Ο Ανσαριφάρντ δεν έχει ενημερώσει ακόμη τον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου, Νίκο Ζαμάνη για την οριστική απόφασή του, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι δεν απέχουμε πολύ από αυτή. Πιθανόν μέχρι το βράδυ να υπάρχει εξέλιξη.

Πηγή: Sport.24

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα