Μυστήριο με την εξαφάνιση τετραμελούς οικογένειας στην Γαλλία. Ποια η σύνδεση με μια παλιά υπόθεση δολοφονίας

Ανάστατη είναι η κοινωνία της γαλλικής πόλης Νάντ, μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση μιας τετραμελούς οικογένειας. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για ανθρωποκτονία, καθώς στο διώροφο σπίτι εντοπίστηκαν ίχνη αίματος που διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στα τρία από τα τέσσερα μέλη. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι τα κινητά της οικογένειας παραμένουν απενεργοποιημένα όλο αυτό το διάστημα, ενώ δεν έχει παρατηρηθεί κίνηση στους λογαριασμούς τους.

Ο Πασκάλ και η Μπριζίτ Τροαντέκ, ο 21χρονος γιος τους, Σεμπαστιάν, και και η 18χρονη κόρη
τους, Σαρλότ, παραμένουν άφαντοι από την 16η Φεβρουαρίου. Δεν είναι γνωστό εάν αντιμετώπιζαν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις, όμως αποκαλύφθηκε ότι ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ο πατέρας είχε στο παρελθόν κατάθλιψη. Ο 21χρονος Σεμπαστιάν είχε ακόμα καταδικαστεί σε μερικούς μήνες κοινωφελούς εργασίας όταν ήταν ανήλικος, καθώς είχε εξαπολύσει απειλές εναντίον προσώπων μέσω του προσωπικού ιστολογίου του. Ο ίδιος φέρεται ακόμα να είχε γράψει πρόσφατα στο Twitter: «Εάν κανείς ήξερε τι συμβαίνει στο κεφάλι μου, θα νόμιζε ότι είμαι κανένας τρελός χωρίς ίχνος ηθικών αξιών».

Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης αποτελεί το γεγονός ότι το 2011, συγγενείς των Τροαντέκ είχαν πρωταγωνιστήσει σε μια φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας. Ο λόγος για την οικογένεια Ντουπόντ ντε Λιγονέζ, τέσσερα από τα μέλη της οποίας δολοφονήθηκαν από τον ίδιο τον πατέρα, Ξαβιέ, ο οποίος παραμένει ακόμα και σήμερα ασύλληπτος. Ένα από τα θύματα ήταν μάλιστα συμμαθητής του νεαρού Σεμπαστιάν.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι κανένα από τα αυτοκίνητα της οικογένειας δεν λείπει από τον χώρο στάθμευσης του σπιτιού, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι κάποιο μέλος επέστρεψε στο σπίτι. «΄Ήταν λες και το σπίτι πάγωσε στον χρόνο», ανέφερε ο εισαγγελέας που διερευνά την υπόθεση.

Bloodstained house and a missing family: French police launch murder investigation https://t.co/kKQiGYzTMi #Nantes pic.twitter.com/TINwYon1dx

— Rolla (@ernstgraf) March 1, 2017

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα