Μια 10χρονη...σχεδιάστρια μόδας

Η Μαρία έμαθε να αγωνίζεται από πολύ μικρή για τα αυτονόητα. Μετά από γενναία μάχη για τη ζωή της και έχοντας εξοικειωθεί με τα σημάδια του άνισου αυτού αγώνα αλλά και τα αδιάκριτα βλέμματα των συνανθρώπων της, συνέχισε να ονειρεύεται και να διψάει για ζωή. Όταν επικοινώνησε με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) η Ευχή της ήταν μία και μοναδική: να σχεδιάσει τα φορέματα της Άννας και της Έλσας από την ταινία FROZEN.

Ο Οργανισμός άρχισε να ονειρεύεται μαζί με τη Μαρία και μαζί ξεκίνησαν ένα ταξίδι στο χώρο της μόδας με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του σχεδιαστή LASKARIS. Η Μαρία με την
οικογένειά της ταξίδεψε από την Μυτιλήνη δύο φορές, μία για να οριστικοποιηθούν τα σχέδια της μοναδικής αυτής κολεξιόν και μία ακόμη για να πρωταγωνιστήσει στην επίδειξη μόδας που έλαβε χώρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο με 200 και πλέον καλεσμένους. Δέκα παραμυθένια φορέματα σε ένα ντεφιλέ με σκηνικό βγαλμένο σαν από την ταινία, ήταν το πλαίσιο εκπλήρωσης της ξεχωριστής αυτής Ευχής. Μουσική από την ταινία, χρώματα frozen να δημιουργούν την πιο ζεστή ατμόσφαιρα και το πιο όμορφο φινάλε: ο σχεδιαστής αγκαλιά με την νέα του συνάδελφο να ευχαριστούν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Η εκπλήρωση αυτής της Ευχής είναι ένα ακόμη παράδειγμα αλληλεγγύης πολλών εταιρειών και ατόμων. Ο Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ευχαριστεί την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για την υιοθεσία της Ευχής και τους συντελεστές της επίδειξης και πιο συγκεκριμένα τον κ. Λάσκαρη Βαλαβάνη και την ομάδα του Atelier Laskaris, το Ξενοδοχείο Divani Acropolis για τη φιλοξενία και το Απολλώνιον Bakery για το catering, τους Εμμανουήλ Κουτσουρέλη και Μάριο Κουτσουρέλη για τη σκηνοθεσία, τη σκηνογράφο Μαρία Καλαμαρά, τον Μake-up Αrtist κ. Μπέζα Κωνσταντίνο, τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος για την επιμέλεια των μαλλιών και τις περούκες KDG Hair, το Πρακτορείο Cristi Models Agency, τις Disney Events, Evin Intzoglou και H+K Strategies για την τεχνική επιμέλεια, καθώς και τον Στάθη Σαμαντά για τα υποδήματα. Σημαντικότατη η συμβολή και των Aegean Air, Airotel, Avis, Allou Fun Park, Polis Park, Divani Caravel, Tudor Hall Restaurant, La Pasteria, Nice n Easy, Oroscopos Restaurant, Εστιατόριο Παπαδάκης, Star Taxi, Sattas Group, ViVa, CT Beauty μανικιούρ, Queen deluxe beauty bar, Ada's little kitchen και Cotton Prince.

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Διευθύντρια του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δήλωσε μετά την επίδειξη μόδας: «Κάποιες φορές όντως δεν υπάρχουν λόγια. Σήμερα η Μαρία έδωσε ένα μάθημα ζωής στον κόσμο, ο σχεδιαστής LASKARIS ένα μάθημα έμπνευσης και ανθρωπιάς και οι φίλοι του Οργανισμού ένα μάθημα αποδοχής. Σήμερα η Μαρία εισέπραξε μόνον βλέμματα θαυμασμού, εκτίμησης και αγάπης και όχι απορίας ή περιέργειας. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην πραγμάτωση του ονείρου της».
Keywords
Τυχαία Θέματα
10χρονη,10chroni