Μια 10χρονη με αυτισμό καθήλωσε όλο το ίντερνετ με την υπέροχη φωνή της

Αυτή η εκτέλεση του «Hallelujah» από τη 10χρονη Kaylee Rodgers θα έκανε μέχρι και τον ίδιο τον Leonard Cohen να δακρύσει.

Η Rodgers, μια μαθήτρια με αυτισμό και ADHD (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής), τραγούδησε το solo κομμάτι του διάσημου τραγουδιού κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής του σχολείου της, Killard House School,
στο Donaghadee της Βόρειας Ιρλανδίας. Η ερμηνεία της έγινε αυτόματα viral και μόλις δείτε το βίντεο θα καταλάβετε γιατί. Η δεκάχρονη τραγούδησε μια διαφορετική εκδοχή του «Hallelujah», από το σύγχρονο Χριστιανικό ροκ συγκρότημα, Cloverton.

Η φωνή της Rodgers είναι ανατριχιαστικά όμορφη, ενώ η ίδια αποπνέει μια εκπληκτική αυτοπεποίθηση ενώ τραγουδά συνοδεία της χορωδίας των συμμαθητών της.

Η Tracy Rodgers, η μητέρα της Kaylee, είπε στο BBC πως ο δάσκαλος μουσικής της κόρης της, Lloyd Scates, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη γαλούχηση του μοναδικού της ταλέντου.

«Πάντα αγαπούσε το τραγούδι, αλλά μόνο όταν ξεκίνησε να πηγαίνει στο Killard House Scholl πήρε τα πάνω της. Ο κ. Scates λειτουργεί σαν ζώνη ασφαλείας για αυτή, είναι πραγματικά υπέροχος», είπε η κα. Rodgers.

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook και στο YouTube, όπου και συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων εξέφραζαν θαυμασμό.

«Το φανταστικό με αυτό το βίντεο είναι πως δεν είναι καλό μόνο επειδή (το κορίτσι) είναι 10 ετών. Και δεν είναι καλό μόνο επειδή έχει αυτισμό και ADHD. Είναι καλό επειδή είναι πραγματικά πολύ καλό», γράφει ένας χρήστης στο YouTube.

Μέχρι σήμερα το βίντεο έχει 2.3εκ views στο Facebook και συνεχίζει ακάθεκτο.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα