Μαθηματικό πρόβλημα με θέμα τον βιασμό σε σχολικό διαγώνισμα στις ΗΠΑ

Σε δημόσια απολογία προχώρησε ένα γυμνάσιο στην Πενσυλβάνια, μετά από αντιδράσεις για μια άσκηση μαθηματικών που αφορούσε στην σεξουαλική κακοποίηση της συγγραφέως Μάγιας Αγγέλου.

«Η Αγγέλου κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ........................ της μητέρας της στην ηλικία των οκτώ, κάτι που διαμόρφωσε τις επαγγελματικές της επιλογές και την επιθυμία της να γράψει.

α) (0,2) σύντροφο

β) (4,6) αδελφό

γ) (-3,-1) πατέρα»

Άλλες ερωτήσεις αφορούσαν στον τρόπο που μια μητέρα που μεγάλωνε μόνη τον γιο της έβγαζε χρήματα εργαζόμενη ως πόρνη, ενώ ένα πρόβλημα χρησιμοποιούσε όρους όπως «χορεύτρια σε κλαμπ» και «έμπορος ναρκωτικών». Το τεστ είχε προέλθει από μια διαδικτυακή βάση με διαγωνίσματα για δασκάλους και δεν έχει εγκριθεί από το υπουργείο Παιδείας. Το περιστατικό προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από γονείς και παιδιά που ζητούσαν περισσότερη προσοχή στον τρόπο που εξέτασης των μαθητών.

Really? @PennridgeSD has good staff but some are terrible. This is what some low-grade staff thinks is ok to put on a test @PennridgeHS pic.twitter.com/LPkOHLITxe

— Pennridge Reform (@PennridgeReform) January 12, 2017

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα