Κινηματογραφική καταδίωξη για τη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών

Μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται ηγετικό στέλεχος, συνελήφθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, δύο άντρες και μία γυναίκα, ηλικίας 38, 37 και 31 ετών, εκ των οποίων ο 38χρονος αποτελεί ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος, που αποθήκευε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, κυρίως κοκαϊνη, σε Θεσσαλονίκη
και Αθήνα.

Ο 38χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Μενεμένης να μεταφέρει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους περίπου 2,5 κιλών, τα οποία προμηθεύτηκε νωρίτερα από τον 37χρονο. Ακολούθησαν έρευνες στην οικία του 38χρονου, στον Εύοσμο, όπου διέμενε με την 31χρονη, όπως και στο αυτοκίνητο του 37χρονου, από όπου κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, 27.000 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές ζυγαριές κ.α.

Ο 38χρονος πριν τη σύλληψή του και προκειμένου να αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο προσέκρουσε σε δύο υπηρεσιακά οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές και στη συνέχεια στην προσπάθειά του να διαφύγει, αφού εξήλθε του οχήματός απώθησε 56χρονη πεζή, ρίχνοντάς την στο έδαφος, ενώ προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά την ακινητοποίησή του από τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, αντίσταση, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και σωματικές βλάβες.
Keywords
Τυχαία Θέματα