Κατρούγκαλος: Κανένας κόφτης δεν θα ενεργοποιηθεί, θα επιτύχουμε τους στόχους. Συμπαγείς οι ΚΟ των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Την πεποίθηση ότι «Κανένας 'κόφτης' δεν θα ενεργοποιηθεί, γιατί οι δημοσιονομικοί στόχοι θα επιτευχθούν στο ακέραιο», εξέφρασε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ υπογράμμισε ότι οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι απολύτως συμπαγείς. «Δεν θα υπάρχουν διαρροές», σημείωσε, «ακριβώς γιατί πετύχαμε να αδρανοποιήσουμε τις νεοφιλελεύθερες και αντικοινωνικές αιχμές του μνημονίου
με τα δικά μας μέτρα. Και τη συγκράτηση της συνταξιοδοτικής δαπάνης την κάνουμε με τέτοιο τρόπο που να πραγματοποιείται αναδιανομή υπερ των φτωχότερων και των χαμηλότερων μεσαίων στρωμάτων».

Στη συνέντευξη του ο υπουργός Εργασίας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο βελτιώσεων επί του νομοσχεδίου καθώς όπως είπε: «Μέχρι την τελευταία στιγμή θα επιχειρήσουμε βελτιώσεις, προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε όσα από τα αιτήματα των φορέων που ακούστηκαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής είναι δίκαια και μπορούν να ικανοποιηθούν στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης».

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα