Η στροφή του Λαζόπουλου: Πήρατε τα σπίτια των ανθρώπων. Τελειώσατε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκύψει το κεφάλι

Μία διαφορετική μεταχείριση σε σχέση με ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι στιγμής επιφύλαξε προς την κυβέρνηση ο Λάκης Λαζόπουλος στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της χρονιάς. Ο κ. Λαζόπουλος προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι οι πλειστηριασμοί θα «τελειώσουν» την κυβέρνηση.

«Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων... Tους πήρατε τα σπίτια; Μία λέξη θα πω: Τελειώσατε!».

Η κριτική του κ. Λαζόπουλου όμως δεν σταμάτησε εκει.

«Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα.

Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά!» τόνισε ο κ. Λαζόπουλος.

Ο κ. Λαζόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στην ανάπτυξη εξαπολύωντας επίθεση στην κυβέρνηση.

«Περιμένουμε την ανάπτυξη. Mε τέτοια υπερφορολόγηση ποια ανάπτυξη, κυρία μου; Επτακόσιες εταιρείες ελληνικές ανοίγουν κάθε μέρα στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στην Κύπρο. Φέρατε την ανάπτυξη στη Βουλγαρία. Φέρατε την ανάπτυξη στις γειτονικές χώρες. Έτσι και κατέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο θα πάρει 70%, τους έχει φέρει πολύ μεγάλη ανάπτυξη. Μήπως μπορείτε να φέρετε και την ανάπτυξη στον τόπο αυτό, μετά την περιοδεία και το ντου που κάνετε σε Κύπρο και Βουλγαρία; Θα μου βάζετε 350 φόρους και θα μου λέτε "μην κουνηθείς, κάτσε εδώ γιατί είσαι πατριώτης"; Πατριώτης που δεν μπορεί να ζήσει στην πατρίδα του και το σπίτι του το έχουν οι τράπεζες είναι ξένος, δεν είναι πατριώτης», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο:

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα