Η Jennifer Lawrence σκοπεύει να εξαφανιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «mother!», η Jennifer Lawrence αποκάλυψε πως σκοπεύει να αποσυρθεί από τον κινηματογράφο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η 27χρονη ηθοποιός έκανε την εν λόγω δήλωση στην εκπομπή «Today» και την παρουσιάστρια Savannah Guthrie, λέγοντας «Θα κάνω ένα διάλειμμα. Δεν έχω προγραμματίσει τίποτα για δύο χρόνια».

Η Lawrence σκοπεύει όχι μόνο να σταματήσει να δουλεύει
για την επόμενη διετία, αλλά, λίγο-πολύ, να σταματήσει να κάνει οτιδήποτε και, απλά, να ξεκουραστεί. Μάλιστα ενθουσιάστηκε όταν η Guthrie της είπε πως πλέον θα μπορεί να περνά περισσότερο χρόνο φορώντας φόρμες, ενώ πρόσθεσε πως ίσως ξεκινήσει «να φτιάχνει κεραμικές γλάστρες» -προφανώς, αστειευόμενη.

Η απόφαση της ηθοποιού δεν είναι και τόσο παράλογη αν σκεφτεί κανείς πως η Lawrence δεν έχει ουσιαστικά σταματήσει να γυρίζει ταινίες κάθε χρόνο, τα τελευταία επτά χρόνια. Λογικό είναι να χρειάζεται λίγες διακοπές. Και με την αξία της στο χώρο της showbiz να ανέρχεται στα $120εκ, υποθέτουμε πως έχει τη δυνατότητα να κάνει διακοπές όχι μόνο για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά για αρκετά περισσότερα.

Όσο για τους φαν της Lawrence, τα νέα είναι καλά, καθώς η ηθοποιός έχει άλλες τρεις ταινίες προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν μέχρι και ο 2018, το «Bad Blood», το «X-Men: Dark Phoenix» το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία των γυρισμάτων και το «Red Sparrow», του οποίου το trailer κυκλοφόρησε χτες και φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
Keywords
Τυχαία Θέματα